Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kardiyoloji hem kalbe hemde tansiyona bakar,fıtık için nöroloji bence ilk nöroloğa git önce derim.

Afiyet olsun canim ❤

Yaaaa çok çok geçmiş olsun canım. Sıkıntısız atlatın inşallah
Canım çok geçmiş olsun her an herkes korona olabiliyor maalesef. bol vitamin alın ve dinlenin iyi gelecektir

Merhaba canim cok gecmis olsun Allah sifa versin
Kıyamam sana geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versin inşallah dualarımdasın
Yaa korkma Allahin izniyle evde gecirirsiniz inşallah çok geçmiş olsun

Çok geçmişler olsun umarım en hafif çekilde atlayırsınız.
Allah razı olsun kızlar unuttuğum biri varsa özür dilerimhabire ağlıyorum.bende birde kronik hastalık var.simdiye kadar söylemedim.psikolojik olarak bir anda çöktüm.allaha emanet olun

Domates 13-15
Biber 25-40
Patlican cok yoktu bugun 25 civarindaydi
cilek 30
pirasa 5-6
otlar 2,5-3
kabak 8-10
Salatalik 8-15
genel olarak bir ucuzlama yok pazarda

Alacaktim ablada simdi 600 lira veremem telefonda sayiyorum zaten
Bizim buraya göre fiatlar daha iyi yeşillikler uygun,maydonoz bile 5 liradan ucuzu yok.
Allah razı olsun kızlar unuttuğum biri varsa özür dilerimhabire ağlıyorum.bende birde kronik hastalık var.simdiye kadar söylemedim.psikolojik olarak bir anda çöktüm.allaha emanet olun
Dikkat edin kendinize ,geçecek bu günelrde moral bozmakta yok zeynepcim atlatacaksunız.

Merhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur
çok geçmiş olsun canım öncelikle sakin olun bu hastalıkta moral çok önemli bol bol su için vitaminlerinizi alın bide artık eskisi gibi korkulacak boyutta değil bunu düşünüp kendini sakinleştir çok rahat atlatırsınız inşallah

Domates 13-15
Biber 25-40
Patlican cok yoktu bugun 25 civarindaydi
cilek 30
pirasa 5-6
otlar 2,5-3
kabak 8-10
Salatalik 8-15
genel olarak bir ucuzlama yok pazarda

Alacaktim ablada simdi 600 lira veremem telefonda sayiyorum zaten
kuzum bizim buraya göre fiyatlar çok ucuz daha dün marul 19 lira maydanoz dereotu 7 lira pembe domates 35 lira kabak 20 lira patlıcan 40 liraydı hiç birşey alınacak gibi değil

aynen canım en son Mr da bile huni gibi olmuştu fıtık iki omurumda var kollarıma vuruyor ağrısı inşallah ameliyat demez
Acil olmadıkça ameliyat demez herhalde,ilaçlarla filan ağrıyı dindirir,eşimdede bel fıtığı var en son kırmızı reçeteyle verşlen ilaçtan yazmıştı onu içince faydası oluyordu.
Bizim burasi yine iyiymis ya
Kivircik vardi evde almadim ama 10-15 arasiydi oda
Gene iyi bazı fiatlar.
Cherry domates 35 liraydı demen markette baktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…