- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Kardiyoloji hem kalbe hemde tansiyona bakar,fıtık için nöroloji bence ilk nöroloğa git önce derim.teşekkür ederim canımhiç bilmiyorum ki geçen sene yazın covid geçirdim ondan bu yana ara ara ağrıyor böyle ama bu aralar dahada sıklaştı boyun fıtığım olduğu için ona bağlıyordum ama şiddetlendiği zaman limon içiyorum rahatlatıyor bundan dolayı tansiyondan şüpheleniyorum randevu bulabilirsem en kısa zamanda kardiyolojiye gidecem ama önce nörolojiyemi gitsem bilemiyorum
geçmiş olsun canım
inşallah canım amin
canımsın kilo verirsen çok güzel olur vermesende canın sağolsun zaten çok fazla bir kilon yok ki
Domates 13-15Pazar nasıldı
Alacaktim ablada simdi 600 lira veremem telefonda sayiyorum zatendemi alacaktın
Yaaaaçok çok geçmiş olsun canım. Sıkıntısız atlatın inşallah
Canım çok geçmiş olsunher an herkes korona olabiliyor maalesef. bol vitamin alın ve dinlenin iyi gelecektir
Geçmiş olsun
Merhaba canim cok gecmis olsun Allah sifa versin
Kıyamam sana geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versin inşallah dualarımdasın
Yaa korkma Allahin izniyle evde gecirirsiniz inşallah çok geçmiş olsun
Allah razı olsun kızlarÇok geçmişler olsun umarım en hafif çekilde atlayırsınız.
Canim bu aksam tartilmiyor muyuz? Iftardan onceKinoalihatun
Amine Busra
Hallederiz
gewezebidik
ugurbocuuu
s i d e l y a
Beth18
S Suskunkardelen
Cordelia
fesang
She-Raa
kırmızı güllerim kırmızılı kızlarım bugün köprüden önce son çıkış yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bugün yediğimize içtiğimize azami dikkat edelim ki yarın gülen taraf biz olalım ben bize güveniyorum istersek başarırız
haklısın canım bencede canım nörolojiye gideyim beyinde bir sıkıntı olmasın boyun fıtığınında ilerlemesine bakalım sonra kardiyolojiye gideyimKardiyoloji hem kalbe hemde tansiyona bakar,fıtık için nöroloji bence ilk nöroloğa git önce derim.
Bizim buraya göre fiatlar daha iyi yeşillikler uygun,maydonoz bile 5 liradan ucuzu yok.Domates 13-15
Biber 25-40
Patlican cok yoktu bugun 25 civarindaydi
cilek 30
pirasa 5-6
otlar 2,5-3
kabak 8-10
Salatalik 8-15
genel olarak bir ucuzlama yok pazarda
Alacaktim ablada simdi 600 lira veremem telefonda sayiyorum zaten
Dikkat edin kendinize ,geçecek bu günelrde moral bozmakta yok zeynepcim atlatacaksunız.Allah razı olsun kızlarunuttuğum biri varsa özür dilerim habire ağlıyorum.bende birde kronik hastalık var.simdiye kadar söylemedim.psikolojik olarak bir anda çöktüm.allaha emanet olun
çok geçmiş olsun canım öncelikle sakin olun bu hastalıkta moral çok önemli bol bol su için vitaminlerinizi alın bide artık eskisi gibi korkulacak boyutta değil bunu düşünüp kendini sakinleştir çok rahat atlatırsınız inşallahMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur
Fıtık için MR ister dr,daha detaylı bakar sonuçlandırır.haklısın canım bencede canım nörolojiye gideyim beyinde bir sıkıntı olmasın boyun fıtığınında ilerlemesine bakalım sonra kardiyolojiye gideyim
kuzum bizim buraya göre fiyatlar çok ucuz daha dün marul 19 lira maydanoz dereotu 7 lira pembe domates 35 lira kabak 20 lira patlıcan 40 liraydı hiç birşey alınacak gibi değilDomates 13-15
Biber 25-40
Patlican cok yoktu bugun 25 civarindaydi
cilek 30
pirasa 5-6
otlar 2,5-3
kabak 8-10
Salatalik 8-15
genel olarak bir ucuzlama yok pazarda
Alacaktim ablada simdi 600 lira veremem telefonda sayiyorum zaten
Yaa canim Allahin izniyle hic birsey olmaz kötü düşünmeAllah razı olsun kızlarunuttuğum biri varsa özür dilerim habire ağlıyorum.bende birde kronik hastalık var.simdiye kadar söylemedim.psikolojik olarak bir anda çöktüm.allaha emanet olun
Bu aksam iftardan once ama sonuclar yarin aciklanacak canimCanim bu aksam tartilmiyor muyuz? Iftardan once
aynen canım en son Mr da bile huni gibi olmuştu fıtık iki omurumda var kollarıma vuruyor ağrısı inşallah ameliyat demezFıtık için MR ister dr,daha detaylı bakar sonuçlandırır.
Sonra diğerine gidersin olmazsa.
canım ben yarın sabah tartılacam oruç tutmuyorum biliyosunBu aksam iftardan once ama sonuclar yarin aciklanacak canim
Bizim burasi yine iyiymis yakuzum bizim buraya göre fiyatlar çok ucuz daha dün marul 19 lira maydanoz dereotu 7 lira pembe domates 35 lira kabak 20 lira patlıcan 40 liraydı hiç birşey alınacak gibi değil
Biliyorum canım sıkıntı yokcanım ben yarın sabah tartılacam oruç tutmuyorum biliyosun
Yol farki ekleniyor galibaBizim buraya göre fiatlar daha iyi yeşillikler uygun,maydonoz bile 5 liradan ucuzu yok.
sadece yeşilliğe dünyanın parasını veriyoruz ne aldık diye bakıyoruz Allah sonumuzu hayretsin canımBizim burasi yine iyiymis ya
Kivircik vardi evde almadim ama 10-15 arasiydi oda
Acil olmadıkça ameliyat demez herhalde,ilaçlarla filan ağrıyı dindirir,eşimdede bel fıtığı var en son kırmızı reçeteyle verşlen ilaçtan yazmıştı onu içince faydası oluyordu.aynen canım en son Mr da bile huni gibi olmuştu fıtık iki omurumda var kollarıma vuruyor ağrısı inşallah ameliyat demez
Gene iyi bazı fiatlar.Bizim burasi yine iyiymis ya
Kivircik vardi evde almadim ama 10-15 arasiydi oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?