- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Dusuk kiloda olanlar için kötü olmazmiÖnümüzdeki hafta kilo verme de yüzde kuralı getirelim mi atıyorum :%2.5 üstü kabul olmasın. ???
Geçmiş olsun canımKizlarrr çok hastayım ya neyim var anlamadım bugün pazara gittim giderken vücuduma ağrı girdi zor gititm geldim ateşim yok ama vücudum yaniyo sanki tat koku yerinde bı hap içtim sabaha soğuk su içtim omu yaptı acaba
Elif bile şaşırdıBu nasil bir menu canim
Çekilin yoldan nani nani nani
Onu hesap etmek zor olmaz miÖnümüzdeki hafta kilo verme de yüzde kuralı getirelim mi atıyorum :%2.5 üstü kabul olmasın. ???
Evet bu da varDusuk kiloda olanlar için kötü olmazmi
Ekmek arası yerken kilo vercem diye almasınKız adımlardan dolayı yoruluyorum yemek yapmaya üşeniyorum(oğlum durmuyor kaç gündür) zavallı adam da diyette sayemde çok kilolu ya 2 gündür ekmek arası yiyor
Olmaz canım sadece diyete yeni başlayanlara istisna getirebiliriz. Çünkü ilk basta çok kilo verilir. İlk iki hafta dışında mesela 60 kilo biri 1,5 kilo verince yüzde 2,5 oluyor. 1,5 kilo çok yüksek bir kilo zaten bir haftadaDusuk kiloda olanlar için kötü olmazmi
Yuzde hesabi kolay is canim kiloya gore değişiyor ama 2 kilo civari vermek gerekiyor geneldeOnu hesap etmek zor olmaz mi
Olabilir canimÖyle olmazda %2.5 sınırı koyabiliriz.
Saat geç değil 1 kase yogurt ye en azindan. Rakip olarak degil gercekten cok az yedigin icin soyluyorum. Sen bilirsin yinedeHalen yesem yerim biliyon mu
Kahvaltı 12.3o
1 haşlanmış yumurta
5,6 közlenmiş biber
1 dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 üçgen peynir
1 tk tereyağıbal
Ara yarim avakado
1 küp beyaz peynir
Ara filtre kahve 1 kurabiye
Akşam 19.o
1 tabak kıymalı bamya
1 tabak yoğurtlu kereviz
Salata 1 kkase ezme
3lt su 2 bardak bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Gurbettt42
Afiyet olsun kizlar9:30
2 göz yumurta
1 dilim ekmek
2 dal Taze soğan
5-6 Sivri biber
7 siyah zeytin
Akşam
Börülce salatası
2 kepçe ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
sıvı2.5 lt su, 1 lt Dukan birasi
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42
Nasıl uyudunyaa acımadımı uyanmadınmı kafamda garip sorularBelki uyursun bile kızben arada kuafore gidince kaşlar alinirken uyuklardim
Tarcınlı süt icsin benceSaat geç değil 1 kase yogurt ye en azindan. Rakip olarak degil gercekten cok az yedigin icin soyluyorum. Sen bilirsin yinede
Kız ben mali müşavirim. İşim hesap yapmak.Onu hesap etmek zor olmaz mi
Almıyor valla cok azcık o da belli olmuyor yemek yer ben olsam tatlıyı da üstüne yerim ama ben şiştim tatlıyı yemem şimdi diyor ben diyete başlamadan varya pöffff neyse boş ver oralara girmeyelimEkmek arası yerken kilo vercem diye almasın
Adamsin şortluKız ben mali müşavirim. İşim hesap yapmak.
Ama yarım yağlı var olurmu kiTarcınlı süt icsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?