- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Zehir afiye onun adıKaldı ki burda Elif var zehir gibi valla.
Geçmiş olsun canımKizlarrr çok hastayım ya neyim var anlamadım bugün pazara gittim giderken vücuduma ağrı girdi zor gititm geldim ateşim yok ama vücudum yaniyo sanki tat koku yerinde bı hap içtim sabaha soğuk su içtim omu yaptı acaba
Bugğn yaptım canım . Zeytin yağı yerine çörek otu yağı döktüm sonradan fark ettim ama tadı pek değişmedi kokusundan anlaşılıyor ama bir değişik oldu dedilerTekrar yeniden üniversite hiç gözüm kesmiyor canım hele birde 2 çocuklaazimliymis kadın maşallah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Olmadığının sende farkindasin zaten
Gecistirmissin canım
Sebze ve protein yok
Çoğu anneler bunu yaşıyor canım uzme kendini herşey her zaman mükemmel olmuyor bırak herşeyi akışına anın tadını çıkar , heryere yetisemezsin
Rabbim şifa versin inşallah canım
Afiyet olsun canım
Akşam çok fazla ekmeğe eş değer olmuş gibi geldi bana
Çörekotu yağıyla nasıl oluyor canım sen yemeği bugün mü yaktın
Yeter yeter almış vitamininiElma var mandalina var yetmezmi
Zamanla burda öğreniyorsun canım . Bende bilmiyordum .Bilseydim yermiydim mercimek çorbasının ekmege eş değer olduğunu
Neden olmasin tarçın onun yagını alirAma yarım yağlı var olurmu ki
Tey tey tey. Şortum ve kalemim ile habire yaziyorum.Adamsin şortlu
Sağol canım düşündüğün içinSaat geç değil 1 kase yogurt ye en azindan. Rakip olarak degil gercekten cok az yedigin icin soyluyorum. Sen bilirsin yinede
Olur tabi ki canim ❤Ama yarım yağlı var olurmu ki
Ben koycam onlaraŞok diyetlere yasak koyun bence
Yonetime almalilar beni harcaniyorum burdaZehir afiye onun adı
Yağsız kuzumu olurTey tey tey. Şortum ve kalemim ile habire yaziyorum.
Yemek sınırlaması ise yaramaz bence. Hırslı olanlar yemez yedim yazar belki. Oran işe yarar fazla versede bilir ki geçersiz açlıktan ölmez kuzucuklar.
Tey teyde hasta olursalar ilk sen üzulcenTey tey tey. Şortum ve kalemim ile habire yaziyorum.
Yemek sınırlaması ise yaramaz bence. Hırslı olanlar yemez yedim yazar belki. Oran işe yarar fazla versede bilir ki geçersiz açlıktan ölmez kuzucuklar.
Valla çok iyi bir hafıza muhteşem bir dikkat ve inanilmaz bir matematik var. Özellikle dikkatine hayranım.Zehir afiye onun adı
Maymun gözünü açsin diye şeyettimMaymun ne alaka kız
Tamam canım sağolOlur tabi ki canim ❤
İşte kural getiriyoruz. Hasta olmasinlar. Kafayi yerim ben.Tey teyde hasta olursalar ilk sen üzulcen
Benim onda basım dönüyorBirşey soracak ya . Yürüyüş bantı da nasıl yürüyorsunuz. Tutmaktan kollarıma ağrılar girdi
Beni biple ozamanİşte kural getiriyoruz. Hasta olmasinlar. Kafayi yerim ben.
Ayy valla hafizam iyiyken sınavlara gelince basarili olamiyorum tembellik var biraz sankiValla çok iyi bir hafıza muhteşem bir dikkat o anilmaz bir matematik var. Özellikle dikkatine hayranım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?