- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Ha tamam oradaki maymuş ben oluyorum yaniMaymun gözünü açsin diye şeyettim
Tembellik burdan geliyor ozamanAyy valla hafizam iyiyken sınavlara gelince basarili olamiyorum tembellik var biraz sanki
Tatlım okuldaydim bütün gün. Çıkışta işim vardı eve girişim sekizi buldu. 8000 e az kaldı. Biraz dinlenip aşağıya insem diyorum ama hiç halim yok. Planda olmayan bir sürü şey oldu bugün...yine de bir saat sonra naparim bilmiyorum. Sende durumlar nasıl canımKaç adımda rakip acaba?
Yani kismenHa tamam oradaki maymuş ben oluyorum yani
Afiyet olsun Cnm harika bir menü9:30
2 göz yumurta
1 dilim ekmek
2 dal Taze soğan
5-6 Sivri biber
7 siyah zeytin
Akşam
Börülce salatası
2 kepçe ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
sıvı2.5 lt su, 1 lt Dukan birasi
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42
Ayy sorma valla canimTembellik burdan geliyor ozaman
Ablacim cok zorlama kendini yorulduydan 8000 adimda güzel ❤Tatlım okuldaydim bütün gün. Çıkışta işim vardı eve girişim sekizi buldu. 8000 e az kaldı. Biraz dinlenip aşağıya insem diyorum ama hiç halim yok. Planda olmayan bir sürü şey oldu bugün...yine de bir saat sonra naparim bilmiyorum. Sende durumlar nasıl canım
Ay öyle verdiğin kilo sayilmayinca ben tuhaf oluyorumTey tey tey. Şortum ve kalemim ile habire yaziyorum.
Yemek sınırlaması ise yaramaz bence. Hırslı olanlar yemez yedim yazar belki. Oran işe yarar fazla versede bilir ki geçersiz açlıktan ölmez kuzucuklar.
Valla herkesin vardir bir hünerleriAyy sorma valla canim
Ablacim cok zorlama kendini yorulduydan 8000 adimda güzel ❤
Bende durunca bir başım dönüyor. Kocam süpriz yapmış ama baş dengemi hesaplayamamış garibimBenim onda basım dönüyortek elle tutuyorum yoksa dengem bozuluyor
Valla herkesin vardir bir hünerleriCordelia dedigi gibi, hafiza zeka bilimsel arastirma eski üye bulma
Ablacim cok zorlama kendini yorulduydan 8000 adimda güzel ❤
Ulan nasıl kocalar varBende durunca bir başım dönüyor. Kocam süpriz yapmış ama baş dengemi hesaplayamamış garibim
Benimkide saatime telefon bantlıyor işteUlan nasıl kocalar var
Hiç öylesine kafam karıştı ay pardon yani kaşındı demek istedimNe oldu canim
Bende oda yokBenimkide saatime telefon bantlıyor işte
Bende oda yok
Birden durdurma hızını kademe kademe düşür nabzın yavaş yavaş düşüyor baş donmeside olmuyor ben öyle yapiyordum 15 dk soğuma yapıyordum , simdi yangın merdiveninde tozlanmayi bekliyorBende durunca bir başım dönüyor. Kocam süpriz yapmış ama baş dengemi hesaplayamamış garibim
Yinede adamın aklına gelmişBenimkide saatime telefon bantlıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?