- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Gecmis olsun Allah sifa versin canimSelamlar
Annemin varis dizi sorunu için doktora gitti geçen gün doktor ameliyat dedi ama annem ameliyati kabul etmedi ilac verdi iyileşmesse igne olacak pek yürüyemiyor zorlaniyo çok üzülüyorum
Bu duruma benim ebey canım sıkıldı
Dünkü adımlar hesaplanmiyor canimAyy dünkü adımı atayım bariii geç kalmadım di mii
Artin cok degil haftaya daha güzel olurYiyeceğim bütün dayaklara hazırım
Bu hafta hiç planlı olmayan bir şey yaşadım eşim evlilik yıldönümümüz için kısa bi tatil ayarlamışo yüzden hiç dikkat edemedim bir kaç gün regl de olamadım yediklerimle beraber müthiş ödem tuttum ve +300 ile bütün takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Geçen cuma 67.4
Bu cuma 67.7
+300
Zipzip- @19Temmuzda69um
Geçmiş olsun annecğinede ,rahmetli annemde o iğnelerden olmuştu epeyde faydasını görmüştü onun.Selamlar
Annemin varis dizi sorunu için doktora gitti geçen gün doktor ameliyat dedi ama annem ameliyati kabul etmedi ilac verdi iyileşmesse igne olacak pek yürüyemiyor zorlaniyo çok üzülüyorum
Saol canısı bende öpüyrum seniRabbim yardımcınız olsun canım
Hayırlı cumalar saram
muhteşemsinnn
Bu nasıl bir güzellik maşallah şirammm harikasın
Hayırlı cumalar canım
Tebrikler kuzum süpersin
Günaydın canım
Teşekkür ederim kaptanımtebrikler mavişlerim
Teşekkürler ablacım bende seni çok öpüyorum
Saol mavişimmm bende size teşekkür ederim
Tamamdır :) menü için etiketlediysen görmedim kaptancmDünkü adımlar hesaplanmiyor canim
Geçmiş olsun Allah şifa versinSelamlar
Ay daha da vericiim diyossuuunTeşekkür ederim sağol gitti gene birazcık durmak yok
Mavi takım tebrik ediyorum hanımlar @erenmothers
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Gecmis olsun Allah sifa versin canim
Teşekkür ederim Allah razi olsun kızlarGeçmiş olsun annecğinede ,rahmetli annemde o iğnelerden olmuştu epeyde faydasını görmüştü onun.
Saol canısı bende öpüyrum seni
Saol Allah razı olsun büşracimGeçmiş olsun Allah şifa versin
Evet dünkü menu yok ortadaTamamdır :) menü için etiketlediysen görmedim kaptancm
Kilo da bildirdim diye biraz yiyorum ben dün iftardan beri
Evet kaptanım edeceğimAomine Daiki MasterFite devam edecek misin
Tamam canim ekledimEvet kaptanım edeceğim
Çok teşekkür ederimArtin cok degil haftaya daha güzel olur
Masterfite katılacak misin yesil takimda mi olacaksin
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun
Tamam canimÇok teşekkür ederimzıpzıpım masterfitte kalmak istiyorum ama kilo veremiyorum takımı zorda bırakmayım yeşilde devam edeyim bayrama kadar
Aaa niye üzülüyorsun eksidesin kaptanim tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?