Sarımsağı gördüm okumadımÇocuklarda / Bebeklerde / Yetişkinlerde önce ATEŞ sonra ÖKSÜRÜK İçin Doğal Çare: Sarımsaklı Öksürük Yağı Tarifi - Glutensiz Merih ve Onun Sağlık Deneyimleri - Glutensizdunya.com
Peşin söyleyeyim: Sarımsaklı yağ bir, "ilacı bırakın, ne varsa doğada var" paylaşımı değil. Sonra vay efendim Merih önerdi de ev ocak başı, bilemedin mezeci koktu; yetmedi ilacı da kenara koyuverdik, olmasın. Hele antibiyotik! "Doktorumuz 10 önerdi, iyileşince 5'te bıraktık" asla olmaz...www.glutensizdunya.com
Bidaha ekkeyeyim belki okumayan olur.
Sarımsağı gördüm okumadımÇocuklarda / Bebeklerde / Yetişkinlerde önce ATEŞ sonra ÖKSÜRÜK İçin Doğal Çare: Sarımsaklı Öksürük Yağı Tarifi - Glutensiz Merih ve Onun Sağlık Deneyimleri - Glutensizdunya.com
Peşin söyleyeyim: Sarımsaklı yağ bir, "ilacı bırakın, ne varsa doğada var" paylaşımı değil. Sonra vay efendim Merih önerdi de ev ocak başı, bilemedin mezeci koktu; yetmedi ilacı da kenara koyuverdik, olmasın. Hele antibiyotik! "Doktorumuz 10 önerdi, iyileşince 5'te bıraktık" asla olmaz...www.glutensizdunya.com
Bidaha ekkeyeyim belki okumayan olur.
Tekrar deneyiniz
Bende alisamadim daha bu nikine
Selam canim nasilsin ❤Selam kızlar
3kere yazdim sonra aklima geldiBende alisamadim daha bu nikine
Günaydınları kopyala yapıştır yaptın demi doğruyu söyleEline saglik canim ❤❤ ❤ ❤
Gunaydin canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Hosgeldin canim
Daha bebegin kucuk verirsin ise donmussun sanirim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Ben genelde evin icinde yuruyorum
Günaydın canim
Günaydınları kopyala yapıştır yaptın demi doğruyu söyle
Yok canim yaa zaten g yazinca gunaydin çıkıyorGünaydınları kopyala yapıştır yaptın demi doğruyu söyle
Benimde c yazinca cikolata cikiyorYok canim yaa zaten g yazinca gunaydin çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?