• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim abla 🥰

😂😂😂

Teşekkür ederim canım 🥰 ediyorum bugün güzelce yedim 🙄

Yok yok görmem eşim kızdı bana :KK42::KK42::KK42:

Çok şükür bugün iyiyim.biraz hastalık geçirdim. Toparlanıyorum şükür. Teşekkür ederim 🥰😘

Teşekkür ederim abla 🥰.

Aramıza hoşgeldinn❤️

Hoşgeldinn canım 🥰

Ya şu tatlılara bak ben de bişey yapınca kızım gelip duruyor önümde bend eyapcam diye sende 2 tanee kolay gelsin 🤓🤓🤓

Oo kurnaza baksen 😂😂😂

Teşekkür ederim canım 🥰

😬😬😬

Teşekkür ederim canım 🥰

Gözün aydın canım 🥰

Teşekkür ederim canım 🥰 iğne yaptılar bana 😢😢😢🤣🤣🤣

Evet biraz merkalıyımdırda 🤏🏻

Teşekkür ederim canım 🥰
Hoşbuldum çikolatam 😘

@aypare- bugün göremedim seni iyi misin canım?

Elhan Elhan
Tutku44 Tutku44
sardunya1038 sardunya1038 menüleri ve adımları unutmayalım kızlar 😘
İyi geceler madamim misafirim vardı sonrasında adımımı tamamlamak için eşimle yürüyüşe çıktık anca yetiştim .
Hemen menü ve sporu yazıyorum.
2 Ekim
Sabah 9.00 Bir bucuk haş yumurta bir küçük simit , zeytin, peynir, salatalık, taze nane , biber, maydanoz, çay
11.30 Sade Türk kahvesi , bir kare bitter
16.00 Salatalık , beş badem
18.30 Köfte , salata, yoğurt
20.00 Küçük bir tabak meyve tabağı ( kavun, elma , üzüm
Detoks suyu ( limon, salatalık, elma, tarçın , nane)
İki litre su
Spor
IMG_20211003_000408.webp
satenboyadakiyaglekesi satenboyadakiyaglekesi madamhd madamhd
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

2 Ekim menüsü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta
Peynir kırmızı biber
Yarım lavaş

Arada
Ceviz
1 şeftali

Öğlen
1 kader M.çorbası
4 dilim karpuz
yarim el açması kete

Akşam
1 tabak kıymalı bamya yemeği
1 kase ayran aşı
2 dilim karpuz

Su: 3 lt

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul 😘
Cordelia Cordelia madamhd madamhd 😘

Eklentiler

• D3AA1D44-327C-439C-9424-D88F7C55E113.webp
    D3AA1D44-327C-439C-9424-D88F7C55E113.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 30
Iyi geceler kıslar tam yazacaktım şarjım bitti🙄

Sabah 9,30 da
1 sahanda yumurta 1 tatlı kaşığı labne peyniri 3 minik pancek

Öğle 14 de
7 küçük kepçe domates çorbası az acı biber 1 dilim kaşar peynirli

Akşam 18 de
2 haşlanmış yumurta 2 kaşık yoğurt 1 adet karabuğday patlağı

1,5 lt su
1 kupa bitki çayı
1 kupa da çok az sütlü türk kahvesi

Bugün pazara vs gittim yeşillik alamadım 1 kivircik 10 tl olmuş 1 bağ maydonoz 2,5 tl roka vs onlarda 2 3 tl arası şaştım kaldım nasıl bu kadar pahalı olur diye sizin oralarda da aynı mı🤔

5650 adim atmışım toplam

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

İyi geceler madamim misafirim vardı sonrasında adımımı tamamlamak için eşimle yürüyüşe çıktık anca yetiştim .
Hemen menü ve sporu yazıyorum.
2 Ekim
Sabah 9.00 Bir bucuk haş yumurta bir küçük simit , zeytin, peynir, salatalık, taze nane , biber, maydanoz, çay
11.30 Sade Türk kahvesi , bir kare bitter
16.00 Salatalık , beş badem
18.30 Köfte , salata, yoğurt
20.00 Küçük bir tabak meyve tabağı ( kavun, elma , üzüm
Detoks suyu ( limon, salatalık, elma, tarçın , nane)
İki litre su
Spor
Eki Görüntüle 2926086
satenboyadakiyaglekesi satenboyadakiyaglekesi madamhd madamhd
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
😍😍😍 o nasıl adım öyle abla maşallah 🧿 15binden fazlası sayılmıyor biliyorsun değil mi 😅 meyvenin saati biraz geç olmuş ama misafirlerle yedin heralde afiyet olsun abla 🤗
2 Ekim menüsü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta
Peynir kırmızı biber
Yarım lavaş

Arada
Ceviz
1 şeftali

Öğlen
1 kader M.çorbası
4 dilim karpuz
yarim el açması kete

Akşam
1 tabak kıymalı bamya yemeği
1 kase ayran aşı
2 dilim karpuz

Su: 3 lt

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul 😘
Cordelia Cordelia madamhd madamhd 😘
Kete olmasa daha iyi olurmuş canım afiyet olsun 🤗

Sabah 9,30 da

Öğle 14 de

Akşam 18 de

1,5 lt su
1 kupa bitki çayı

Bugün pazara vs gittim yeşillik alamadım 1 kivircik 10 tl olmuş 1 bağ maydonoz 2,5 tl roka vs onlarda 2 3 tl arası şaştım kaldım nasıl bu kadar pahalı olur diye sizin oralarda da aynı mı🤔

5650 adim atmışım toplam

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım bu arada hoşgeldin 🤗 bende bu hafta marulu 6 tlden aldım. Minikleri 5 tlydi orta halliler 6-7 tl civarı bende şaşırdım ama aldım mecbur az az yapıyom salatalarımı neyseki eşim yemiyor 🤣

😍😍😍 o nasıl adım öyle abla maşallah 🧿 15binden fazlası sayılmıyor biliyorsun değil mi 😅 meyvenin saati biraz geç olmuş ama misafirlerle yedin heralde afiyet olsun abla 🤗

Afiyet olsun canım bu arada hoşgeldin 🤗 bende bu hafta marulu 6 tlden aldım. Minikleri 5 tlydi orta halliler 6-7 tl civarı bende şaşırdım ama aldım mecbur az az yapıyom salatalarımı neyseki eşim yemiyor 🤣
Hosbuldum canim bizde eşim kızlar yiyor yani önceden 3 bağ kivircik alırdım 1 hafta giderdi 😪 markete talim sabah gideyim mecbur yeşillik almam lazım güzel oluyor kahvaltıda salataya 😋

Sabah 9,30 da

Öğle 14 de

Akşam 18 de

1,5 lt su
1 kupa bitki çayı

5650 adim atmışım toplam

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Tombalagim afiyet olsun canım.Pazar fiyatları hemen hemen aynı canım. Antalya'da domates 8 lira...kıvırcık 6-7 lira maydanoz 2 lira... Allah dar gelirlilerin yardımcısı olsun 100 TL yetmiyor. Çok sevdiğim incir 25 TL ' di. Bu yıl hiç almadım. Şeftali , erik 12 TL . Fasulye 12-15 arası değişiyor türüne göre...karşılaştırman için yazdım...sizin orası neresiydi?

Zipzip kaptana nispet olsun diye yürüdüm canım biliyorum sayılmadığıni...ama vücudum bilmiyor :sus:ayip olmasın diye yedim meyveyi :olamaz: çok azdı inan ki birer dilim kadar...

Tombalagim afiyet olsun canım.Pazar fiyatları hemen hemen aynı canım. Antalya'da domates 8 lira...kıvırcık 6-7 lira maydanoz 2 lira... Allah dar gelirlilerin yardımcısı olsun 100 TL yetmiyor. Çok sevdiğim incir 25 TL ' di. Bu yıl hiç almadım. Şeftali , erik 12 TL . Fasulye 12-15 arası değişiyor türüne göre...karşılaştırman için yazdım...sizin orası neresiydi?
Sağol ablam ben istanbuldayım incir 15 tl ydi, nektari aldım 7 tl 2 kilo patates 5 tl tuttu 1,5 kilo fasulye aldım 10 tl den 6 ya düşmüştü 20 tl ye üzüm aldım 7 tl elma aldım bi limon çok uygundu onu da 1 kilosuna 2,5 tl verdim kabak aldım 3 tanesi 8 tl tuttu

Sağol ablam ben istanbuldayım incir 15 tl ydi, nektari aldım 7 tl 2 kilo patates 5 tl tuttu 1,5 kilo fasulye aldım 10 tl den 6 ya düşmüştü 20 tl ye üzüm aldım 7 tl elma aldım bi limon çok uygundu onu da 1 kilosuna 2,5 tl verdim kabak aldım 3 tanesi 8 tl tuttu
Kız pazar yerine çevirdik burayı :KK70:canli yayınla pazara bağlanmış gibiyiz. Geçim zor...marketler ateş pahası...peynircilerin insafi kalmamış ...yumurta hakeza...:KK62:

Orası belli olmaz aşkito her an her şey olabilir ben iddialı konuşuyormuyum ne kazanicaz diyorum nede kaybedicez diyorum :ukala:
Herkes kilo verdiği için kaybeden yok bence. Ben tatlı atışma seviyorum. Maksat eğlenmek, kilo vermek gerisi teferruat. Ama yeneceğiz. 🥰

Kız pazar yerine çevirdik burayı :KK70:canli yayınla pazara bağlanmış gibiyiz. Geçim zor...marketler ateş pahası...peynircilerin insafi kalmamış ...yumurta hakeza...:KK62:
Öyle oldu galiba abla😅😅 biz yine bir şekilde döndürüyoruz bu dümeni Rabbim müşkül durumda olanların yardımcısı olsun 🤲🏻

Kahvaltı 11.3o
1 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 5 tane
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
1tk reçel tereyağı

Ara dibek kahvesi

Akşam 19.oo
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane mücver