• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Büyük bir cinnete bakar tatlım ya...benim eşim de hava atar ben misafir severim diye...bir iki kavga şimdi iç işlerine bir sorayım diyor...Filiz cok iyi niyetli ama bir dur demenin zamanı geldi. Gerçekten insanlar başkasının üstünden gecinmeyi kâr saymaya başladı böylelerini uzak tutmak lazım. Abdest bahanesiyle iyi valla... akşam akşam sinirlendim...bir de aşkımın balık olayı bu nedir ya.. kaç gündür bu kocalara bilenip duruyorum kabus gibi çöktüler hayatımıza :KK62:
Ben kocami hiç anlatmayayim o kadar sos yaptım idare eder dedi. :skandal:köz kırmızı biber köz patlıcan köz domates 70 kilo kadar mangal yapıldı soyuldu doğrandi toplam iki tencere de 8 saat pişirildi. idare edermiş. 🙈🤯

Büyük bir cinnete bakar tatlım ya...benim eşim de hava atar ben misafir severim diye...bir iki kavga şimdi iç işlerine bir sorayım diyor...Filiz cok iyi niyetli ama bir dur demenin zamanı geldi. Gerçekten insanlar başkasının üstünden gecinmeyi kâr saymaya başladı böylelerini uzak tutmak lazım. Abdest bahanesiyle iyi valla... akşam akşam sinirlendim...bir de aşkımın balık olayı bu nedir ya.. kaç gündür bu kocalara bilenip duruyorum kabus gibi çöktüler hayatımıza :KK62:
Bazı sıkıntılarin düzelmesi için arada bı ortalığın karışması lazım bence de 🙄lakin karşıdaki koca kişisinin karakteri de önemli benim arkadaşım bana kopeksiz köyde değneksiz gezmesi kolsy sana derdi ..ise yaramaz eşi için akıl verince 😁

Bazı sıkıntılarin düzelmesi için arada bı ortalığın karışması lazım bence de 🙄lakin karşıdaki koca kişisinin karakteri de önemli benim arkadaşım bana kopeksiz köyde değneksiz gezmesi kolsy sana derdi ..ise yaramaz eşi için akıl verince 😁
Bir ayar çekilmeli canım...:super:

11 den 7 kadar yeşil çayli süt
.
8.oo 1 kase kerevizli yogurt

2.5 lt su kiraz sapı çayı
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Ohaaa bune siz kafayimi yediniz 🤦🏻‍♀️
Artın nerden olduki🤔
Söylemesin bence bu sefer eşi ile arası açılabilir :KK43:bence eşini çok kesin bir şekilde uyarsın sakin bir daha yapma böyle bir şey diye E Elif_Eylul
Kendi dedi zaten bidaha sakın yapma diye ama olan oldu inanki parada gözüm yoktur benim,ben kendimden veririm öyle insanda degilim ,sadece üzüldüğüm 4kavanozu posetine koyup borcum ne bile demedi parayi sarıp sarmalayip vermesi,eylulun günlük ihtayici abur cuburu 35tlyi geciyor zaten
Hee kesin özür dilerim karıcığım der. ☹️
Hee der öküz nezaman özur dilemis😏

Hatunlar selamlar , ben de araniza katilabilir miyim?
Zayiflama yolculugunda yoldasa motiveye ihtiyacim var.
Katilmak istersen tabi ki katilabilirsin
Takimlarin devamı seklinde gittigimiz icin kurallarimiz var canim ilk sayfayi okuyabilirsin
Kendini tanitabilir misin 🥰

İyi akşamlar. Bugun çoğunlukla disarida geçti. Çok yorgunum. Çocukların ikisi de sabah beri hiç uyumadı. Küçük olan ilk kez böyle uyumadi, birde bir haller var ikiside yemek yemiyor evde gürültü patırtı hiç bitmiyor 🤦🏻‍♀️
Retro varmis dolunaylar kafayi yemis gene :KK70: :KK70: :KK70: boku yedik

Back
X