- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa sorun olmaz insallah canimarkadaşlar günaydın hatırlarsanız geçenlerde bir doktor bey ile sorun yaşamıştım tutanak filan tutmuştum soruşturma açılmasına karar verilmiş biraz gergin iş yerim keyifsizim
Yazarsan guzel olur ablacimSağol kuzum,saaatleri filan yazmıyorum yazmam gerekiyormu.![]()
haklı taraf benim ama gerginlik insana kötü hissettiriyorYaaa sorun olmaz insallah canim![]()
Kilonu duzenlerken fazla 0 koymussun galiba canimhaklı taraf benim ama gerginlik insana kötü hissettiriyor
Tarafları dinlerler çok takma kafana. Tutanak tutan sensin karşı tarafin keyfi kaçsın üzme kendini. Hakkını savunmadigin için kendini kötü hissedecegine gereken neyse o yapılsın canım.arkadaşlar günaydın hatırlarsanız geçenlerde bir doktor bey ile sorun yaşamıştım tutanak filan tutmuştum soruşturma açılmasına karar verilmiş biraz gergin iş yerim keyifsizim
arkadaşlar günaydın hatırlarsanız geçenlerde bir doktor bey ile sorun yaşamıştım tutanak filan tutmuştum soruşturma açılmasına karar verilmiş biraz gergin iş yerim keyifsizim
12 de mi kahvalti yapacaksinAcıktım![]()
haklı taraf benim ama gerginlik insana kötü hissettiriyor
Evet canım12 de mi kahvalti yapacaksin
Tamam kuzum bibim akşam yemek saatlerimiz değişiyor hep arturun gelişiyle alakalıYazarsan guzel olur ablacim![]()
Tamam ablacim o kadar olur zaten az yiyorsunTamam kuzum bibim akşam yemek saatlerimiz değişiyor hep arturun gelişiyle alakalı
![]()
Bugün kahvaltı saati aştı biraz uyuya kalmışım normakde 9'da oluyordu.Tamam ablacim o kadar olur zaten az yiyorsun![]()
soğuk oluyor diye kullandığımız ısıtıcıyı başka bir birimin doktoru odamdan izinsiz aldı bende duruma tutanak tuttum normalde aile sağlığı merkezlerinin sıcaklığı 20 24 derece arası olması gerekirsen bizim oda sobasız 14 derece elektirik kullanımı çok oluyor diye aldı sobayıaa hayırdır ne oldu yaa
Afiyet olsun canimİlk öğünümü yapmış bulunmaktayım.
Sabah 10.00
1 kapya biber, 1 tatlı kaşığı tereyağ ve 2 yumurtayla omlet,
2 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
2 kiraz domates ve bir kase yeşillik (roka, maydanoz, marul)
3 dilim hindi füme.
Öğlen 1 saat yürüyüş yaparım yine, 2 gibi de duble Türk kahvesi içerim. Menüleri tek tek yazınca dağınık oluyor, akşamları tamamını toparlayıp yazacağım artık.
bence de ben davamda sonuna kadar haklıyım aile hekimliklerine verilen ödenek var o ödenekleri ceplerine arttırmak için benim burda sağlığımla oynayamazlar ben şuan iş yerimde kalorifer yanarken elektirik sobasıyla montla oturuyorumTarafları dinlerler çok takma kafana. Tutanak tutan sensin karşı tarafin keyfi kaçsın üzme kendini. Hakkını savunmadigin için kendini kötü hissedecegine gereken neyse o yapılsın canım.
İlk öğünümü yapmış bulunmaktayım.
Sabah 10.00
1 kapya biber, 1 tatlı kaşığı tereyağ ve 2 yumurtayla omlet,
2 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
2 kiraz domates ve bir kase yeşillik (roka, maydanoz, marul)
3 dilim hindi füme.
Öğlen 1 saat yürüyüş yaparım yine, 2 gibi de duble Türk kahvesi içerim. Menüleri tek tek yazınca dağınık oluyor, akşamları tamamını toparlayıp yazacağım artık.