Doğum yapmış gibi sürekli yan yatıyorum ablam

Doğdugumuz değil doydugumuz yer canımKesinlikle haklısın, çok seviyorum ben Eskisehiri ama kader işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum yapmış gibi sürekli yan yatıyorum ablam
Doğdugumuz değil doydugumuz yer canımKesinlikle haklısın, çok seviyorum ben Eskisehiri ama kader işte
Evet benimde dikkatimi cektiKilonu duzenlerken fazla 0 koymussun galiba canim
Afiyet olsun canimÇay ve filtre kahve içtim canım.
Aksam menu bekliyorum o zaman :)Bugün ben de kaçamak yapmamaya çalışıcam, takımda yokum diye fena yedim![]()
Günaydın canimHerkese buz gibi karlı Eskişehir den günaydın![]()
Olsun canim hastayken nile elinden.geleni yapmissinMavi takim kaptani olarak eksik adimla geldim cok üzgünüm. Ama tamamlayamadim dün. Dişim boğazım oyle kötü ki. Yutkunamiyorum. Gece bebekte uyutmadi.. yaz gelsin
5219 @Cordelia
Gecmis olsun canim yaaSanırım ben de hasta oluyorumparmak uçlarimdan bacaklarıma kadar her yerim sızlıyor
şuan en az 4000 adım atardım okulda 2000 adım anca olmus yerimden kalkamıyorum
![]()
Yazacağım kuşumAksam menu bekliyorum o zaman :)
Menü de adım sayısı da çok güzel Canım17 ocak 2022
11:00 filtre kahve
12:00 ıspanaklı pırasalı omlet
1 muz 1 küçğk kavanoz yoğurt
Ara: elma 1 cappucino
20:30 2 kepçe domates çorbası
1 kepçe kaşık kadar tavuk yaprak döner
Salata
Bol su
Zipzip- @Cordelia
ugurbocuuu
YaparsinMinii
Adım :
Neden ki canim havalarin etkisi miYeni bir gün kendimi moralsiz ve de enerjisiz hissediyorum
Burda da sabah kar vardi simdi yagmiyorHava değişti burada demin dolu şeklinde kar yağdı durdu şimdi..
2 gün önce haberlerde gördüm kar yağıyordu oraya.Burda da sabah kar vardi simdi yagmiyor
Geçmiş olsun Kaptanım. Minikleriniz de siz de iyi olun bir an önceMavi takim kaptani olarak eksik adimla geldim cok üzgünüm. Ama tamamlayamadim dün. Dişim boğazım oyle kötü ki. Yutkunamiyorum. Gece bebekte uyutmadi.. yaz gelsin
5219 @Cordelia
Günaydın canım nasılsınAfiyet olsun canim
Aksam menu bekliyorum o zaman :)
Günaydın canim![]()
Geçmiş olsun Canım. Bitki çayı filan varsa teneffüslerde iç inşallah. Eve gidince de bi güzel meyveni yiyip sıcak tutarsın kendiniSanırım ben de hasta oluyorumparmak uçlarimdan bacaklarıma kadar her yerim sızlıyor
![]()
Çok geçmiş olsun eve gidince ılık bir bitki çayı için dinlenin en azından.Sanırım ben de hasta oluyorumparmak uçlarimdan bacaklarıma kadar her yerim sızlıyor
![]()
Hepinize geçmiş olsun canım![]()
Çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin inşallah![]()
Olsun canim hastayken nile elinden.geleni yapmissin
Gecmis olsun canim yaa![]()
Cok teşekkür ederim. Artkk iyi olmak istiyorumGeçmiş olsun Kaptanım. Minikleriniz de siz de iyi olun bir an önce![]()
Gittim ablam ya 700 TL ilaç aldım sprey şampuan vs fayda etti 3l ayın sonunda ki vitaminler yerindeyken dökülüyor du karanfilide yapamıyorum saçlarım sarı koyulastiracakGünaydın tatlım
Yeni saçıni güle güle kullan. Kilo verirken vitamin dengesine dikkat edersen dökülmeyi azaltabilirsin. Ben 70 kilodayken de dökülme hep oluyordu. Magnezyum, çinko takviye almayı dene bir bak. Yarım çay bardağı karanfili bir litre suda kaynatip saç diplerine fisfis yaptığında hem besleyip hem parlaklık veriyormuş kullanıcı yorumlari olumluydu bir türlü deneyemedim. Bir de minnoşprensesi tanıyor musun onun saç dokulmesini önleyen şampuan ve serum önerileri vardı pahalı bulduğum için almayı erteledim ondan yardım isteyebiliriz. Özele atmıştı istersen fotoları arar bulurum.