Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mavi takim kaptani olarak eksik adimla geldim cok üzgünüm. Ama tamamlayamadim dün. Dişim boğazım oyle kötü ki. Yutkunamiyorum. Gece bebekte uyutmadi.. yaz gelsin 😭
5219 @Cordelia
Olsun canim hastayken nile elinden.geleni yapmissin🥰🥰
Sanırım ben de hasta oluyorum 🥴 parmak uçlarimdan bacaklarıma kadar her yerim sızlıyor 😔 şuan en az 4000 adım atardım okulda 2000 adım anca olmus yerimden kalkamıyorum 😐
Gecmis olsun canim yaa:(

Sanırım ben de hasta oluyorum 🥴 parmak uçlarimdan bacaklarıma kadar her yerim sızlıyor 😔 şuan en az 4000 adım atardım okulda 2000 adım anca olmus yerimden kalkamıyorum 😐
Geçmiş olsun Canım. Bitki çayı filan varsa teneffüslerde iç inşallah. Eve gidince de bi güzel meyveni yiyip sıcak tutarsın kendini

Çok geçmiş olsun eve gidince ılık bir bitki çayı için dinlenin en azından.

Günaydın tatlım :KK60:
Yeni saçıni güle güle kullan. Kilo verirken vitamin dengesine dikkat edersen dökülmeyi azaltabilirsin. Ben 70 kilodayken de dökülme hep oluyordu. Magnezyum, çinko takviye almayı dene bir bak. Yarım çay bardağı karanfili bir litre suda kaynatip saç diplerine fisfis yaptığında hem besleyip hem parlaklık veriyormuş kullanıcı yorumlari olumluydu bir türlü deneyemedim. Bir de minnoşprensesi tanıyor musun onun saç dokulmesini önleyen şampuan ve serum önerileri vardı pahalı bulduğum için almayı erteledim ondan yardım isteyebiliriz. Özele atmıştı istersen fotoları arar bulurum.
Gittim ablam ya 700 TL ilaç aldım sprey şampuan vs fayda etti 3l ayın sonunda ki vitaminler yerindeyken dökülüyor du karanfilide yapamıyorum saçlarım sarı koyulastiracak 😆 bence diyetten dolayı döküldü benimkiler bir daga diyete Cesare t edemiyorum zaten kısacık şuan 🤷

Back
X