Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dogru canim. Insallah zaten omur boyu kesebilirsek iste o zaman yasam boyu bi fitlik sagliycaz 🙏 karbonhidrat bildigin sisiriyor beni. Yeyince aninda kilo aliyorum ve karnim agriyor unlu gidalardan. Oldum olasi pizza makarna yemeyi sevmem asiri sislik ve karin agrisi yapar hep. Su siralar canan karatayin kitaplarina daldim bayiliyirum o kadina.
Gluten hassasiyetin olabilirmi canım hamur işi bu kadar rahatsız ediyorsa bi baktır istersen benide bulgur rahatsız eder ama benim midemde gastrit var onunda etkisi olabilir

Teşekkür ederim bugün daha iyiyim çok şükür. Zor da olsa hala sporumu yapıyorum🥰

3 saat kadar gitti. Gerçekten kışın daha zor. Yazın biraz odun stoklayıp, seneye soba da kuracağım. Çok soğuk aylarda biraz soba da yakarım, doğalgaza fazla yüklenmem. Elektrik kesildiğinde de kara kara düşünmeyiz nasıl ısınacağız diye.
İyi fikir neden olmasın

Teşekkür ederim bugün daha iyiyim çok şükür. Zor da olsa hala sporumu yapıyorum🥰

3 saat kadar gitti. Gerçekten kışın daha zor. Yazın biraz odun stoklayıp, seneye soba da kuracağım. Çok soğuk aylarda biraz soba da yakarım, doğalgaza fazla yüklenmem. Elektrik kesildiğinde de kara kara düşünmeyiz nasıl ısınacağız diye.
Aynen canım soba kurma imkânın varsa çok iyi olur😘

💕💕💕cuma günü yiyeceklerimi düşünüyorum 💕💕💕
vallaha-mi-lan-capsi_jpg.webp

Belirtilerin neydi canım omicron da tat ve koku kaybı olmayabiliyor diyorlar
Bende zaman zaman oldu canim
Ilk 2020de oldugumda sadece koku ve tat gitmisti
Bu sefer, omikronda sabah koku tat varsa aksam geri geliyodu yada tam tersi
tmm söylüyorum 1 pide çiğköfte ama dediler ki bol bol acı, ekşi ve mideniz dolu olsun ki atlatanız bende korona için kendimi feda ettim üstelik yürüyüşte yapmadım çünkü pozitif olduğundan 100 de 100 emindik
Ee cnm noldu sonuc geldimi?
13 şubat menüm

15.00
Haşlanmış et
Salata
Yoğurt

Su:2 litre
Spor:1. Ve ikinci spor videosunu yaptım+11666adım attım
Eki Görüntüle 3005703

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @limonlutarcinlikek
Afiyet olsun cnm da cok az yemissin ya😮

Selamlar herkese. Ben daha önce 5. takımdaydım, verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönüyorum buralara

YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 61-62 ( yarın aç karna tartılayım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Finans Müdürü
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştah, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit olmak

Selamlar herkese. Ben daha önce 5. takımdaydım, verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönüyorum buralara

Hoşgeldin 💕

Benim de hedefim 55 umarım ikimiz de görürüz 55i

Back
X