Minik kuşum arkadaşımın diyetisyeni 2 wasa bir dilim ekmek yerine geçiyor demiş. Ben de ya 1 ya 2 adet yiyorum sabahlarıAman canım ölçülü ye. Vallahi kraker gibi namussuz. Sende benim gibi abur cubur seviyorsan kendine bir sınır koy bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minik kuşum arkadaşımın diyetisyeni 2 wasa bir dilim ekmek yerine geçiyor demiş. Ben de ya 1 ya 2 adet yiyorum sabahlarıAman canım ölçülü ye. Vallahi kraker gibi namussuz. Sende benim gibi abur cubur seviyorsan kendine bir sınır koy bence![]()
Test sonucu negatif mi tatlimtmm söylüyorum 1 pide çiğköfte ama dediler ki bol bol acı, ekşi ve mideniz dolu olsun ki atlatanız bende korona için kendimi feda ettim üstelik yürüyüşte yapmadım çünkü pozitif olduğundan 100 de 100 emindik
Afiyet olsun canım güzel menüİyi geceler canlarım
Menüm
Kahvaltı 12.30
2 haşlanmış yumurta
2 çatal kavurma
2 parça peynir
5 zeytin
Ara 15.30
1 avuç yer fıstığı
5 hurma
Akşam 19.00
1 tabak yoğurtlu karnabahar
2 çatal patates kavurma
Su 3lt
Adım sayısı tamamdır
Zipzip-
Cordelia
Kinoalihatun
Menu benim mi diye bir an tereddüt geçirdim. Neyse ki değilmiş çünkü benimki bugün kahvaltılı13 şubat menüm
15.00
Haşlanmış et
Salata
Yoğurt
Su:2 litre
Spor:1. Ve ikinci spor videosunu yaptım+11666adım attım
Eki Görüntüle 3005703
Zipzip-
Cordelia @limonlutarcinlikek
evet canım almadan araştırdım. Ama yine de ölçülü yemekte fayda var. İpin ucunu bırakırsam kaçar çünküMinik kuşum arkadaşımın diyetisyeni 2 wasa bir dilim ekmek yerine geçiyor demiş. Ben de ya 1 ya 2 adet yiyorum sabahları
Teşekkür ederim canım. Test sonucu pozitif. İyi sayılırım.Afiyet olsun canim bende aldim wasa
Gecmis olsun cnm test verdinmi
Cano bende aldim wasayi
Buldum sonunda
Daha oncede yemistim ama adi wasa diye gecmiyodu
3 tane yedim bugun
Sağol canım.tek öğünü denemek istedim.Menu benim mi diye bir an tereddüt geçirdim. Neyse ki değilmiş çünkü benimki bugün kahvaltılı
Afiyet olsun canımneden bir öğün yedin?
İyilesmek için elimden geleni yapıyorum tatlım.Elhanımbir an önce sağlığına kavus inşallah. Kıyamam sana
Bayilirim abur cubura zaten kilolarimin hepsini abur cubura borcluyumAman canım ölçülü ye. Vallahi kraker gibi namussuz. Sende benim gibi abur cubur seviyorsan kendine bir sınır koy bence![]()
Ben çok denedim kuzum. Umduğum sonucu bulamadım. İnşallah sen görürsün.Sağol canım.tek öğünü denemek istedim.![]()
Allah sifa versin cnm bende 25 ocak da olmustumTeşekkür ederim canım. Test sonucu pozitif. İyi sayılırım.
Asıl merakım açlık orucunda.çok faydası var diyorlar.3 gün denemek istiyorum.ama önce tek öğüne alışmalıyım.Ben çok denedim kuzum. Umduğum sonucu bulamadım. İnşallah sen görürsün.![]()
Cnm tek ogun cok saglikli degil diye dusunuyorumAsıl merakım açlık orucunda.çok faydası var diyorlar.3 gün denemek istiyorum.ama önce tek öğüne alışmalıyım.
Ben zaten aralıklı oruç yapıyorum 2 öğün besleniyorum canım.tek öğün zor gercektenCnm tek ogun cok saglikli degil diye dusunuyorum
2 ana 2 ara ogun yap
Amac kilo vermek ama saglikli bisekilde
Yinede sen bilirsin![]()
Evet tek ogun zor olmaliBen zaten aralıklı oruç yapıyorum 2 öğün besleniyorum canım.tek öğün zor gercekten![]()
Önceki sene 2 ay kadar tek öğün yapıp 11 kilo vermiştim. Ne kadar sağlıklı tartışılır ama kesinlikle sonuç alınıyor. Haftada 1 veya 2 kere yapılabilir aslındaBen zaten aralıklı oruç yapıyorum 2 öğün besleniyorum canım.tek öğün zor gercekten![]()
Çok geçmiş olsun tekrardan canımAteş , eklem ağrıları, baş ağrısı, tat ve koku kaybı çok azdı canım. Omicron olup olmadığını bilmiyorum. Raporu tekrar okuyayım.