İyi yapmışCanim sagol bizim sirkette bir kiz buranin mudavimi o halletti vallahi ama benimde hosuma gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışCanim sagol bizim sirkette bir kiz buranin mudavimi o halletti vallahi ama benimde hosuma gitti
Hosbulduk canim cok sagolasinİyi yapmışhoşgeldin o zaman foruma canım
Vki tablonu şimdi gördümHosbulduk canim cok sagolasin
mutfağa girmek çok keyifli canım. insan deşarj oluyor. bak şimdi az sonra mutfağa girip kavılca unundan hamur mayalayacağım. sabaha kadar beklesin. kalktığımda da lavaş yapacağım. atalık tam buğday unuBayılıyorum senin maharetine
bir ara suşi yapıyordum. ondan kaldı. ama nori yosunumun tarihine bakmam lazımŞusi pirinci
Allahım ben neler duycammm
A4 kagidi tarhana
Arap pilavi
Suşi pirinci
Beyin errorr![]()
nori yosunu o. nette var .piyasada pek bulamazsın.Ben susi yapabilirdim ama yosun yapragi bulamadim
Yosun yapragi ile kilo verende duydum
Kilo verdiriyor diye aktarlarda aradim bulamadim
Adama yosun diyorum oda lokum anlıyoranlatamadim gitti sonra unuttum
Susi denince akla yosun yapragi geldi![]()
Ya sorma 22 kiloya yakin verdim ben iki yilda nasil zordu anlatamam. Simdi de geri alacam diye korkuyorum aklim hep yemekte.Vki tablonu şimdi gördümo nasıl kilo
ben de istiyorum yaa
Beni tam tersi geriyor canım ya.. hiç sevemedim yemek yapmayımutfağa girmek çok keyifli canım. insan deşarj oluyor. bak şimdi az sonra mutfağa girip kavılca unundan hamur mayalayacağım. sabaha kadar beklesin. kalktığımda da lavaş yapacağım. atalık tam buğday unu
harika salatalar yapabilirsin meselabenim öğün yerine geçen salatalarım meşhurdur. bakma bu aralar yapmıyorum. bir arkadaşım var bayılıyor benim salatalara
bir ara suşi yapıyordum. ondan kaldı. ama nori yosunumun tarihine bakmam lazım
nori yosunu o. nette var .piyasada pek bulamazsın.
Oooo süper vermişsin. Ben de kendimce korumadayim ama sürekli yemek konuşup duruyorum :) nasıl verdin o kadar kiloyu??Ya sorma 22 kiloya yakin verdim ben iki yilda nasil zordu anlatamam. Simdi de geri alacam diye korkuyorum aklim hep yemekte.
bu kadar germesi çok ilginç ama. çünkü yemeyi çok seviyorsun.Beni tam tersi geriyor canım ya.. hiç sevemedim yemek yapmayı
Birkaç favori yemeğim var onları hazırlamayı biraz seviyorum. Evdekilerin istediği yemekleri veya o akşam hazırlamam gereken yemeği yapmayı hiç sevmiyorumbu kadar germesi çok ilginç ama. çünkü yemeyi çok seviyorsun.
Nasi vercem yemedim, icmedim, spor yaptimOooo süper vermişsin. Ben de kendimce korumadayim ama sürekli yemek konuşup duruyorum :) nasıl verdin o kadar kiloyu??
Aralıklı oruç yapan var ağırlıklı olarak, hepimiz kendimizce bir şeyler yapıyoruz canım. Amaaan ot ye ye nereye kadarNasi vercem yemedim, icmedim, spor yaptimbaska formul bilen varsa soylesin valla icim bayildi tavsan gibi ot yemekten
![]()
Oruc diyince aklima ramazan pidesi geldi baksana hep aklim yemekteAralıklı oruç yapan var ağırlıklı olarak, hepimiz kendimizce bir şeyler yapıyoruz canım. Amaaan ot ye ye nereye kadar
Bak biz de aynı senin gibiyizOruc diyince aklima ramazan pidesi geldi baksana hep aklim yemekteAynen ot ye ye ot gibi oldun diyo kocam da
![]()
Zipzip-
Cordelia
L u c i a
Elhan
Kahvaltı 09.40
Biberli kaşarlı sucuklu omlet
4 zeytin salatalık
1 dilim kadar Karışık peynir
1 d tambuğday
Bıçağın ucuyla minnoş nutella
Ara 14.20
yulaf bar
Süt
Akşam 19.30
3 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 h tavuk baget salata
Ara 21.20
1 karabuğday patlağı
3-4 dal roka(dolaba kaldırıyodum ağzıma atıvermişim)
Su 1,5 lt
Spor
Adım 8.068
Bir de şu videoyu yaptım fakat çok zormuşsonlarını dinlenerek yaptım
Videonun üstünde 40 dk yazıyo ama 30 dk
Süper menü süper adımIyi akşamlar kızlar
Şimdi alışverişten geldim, heryere yürüyerek gittim, epeydir o kadar yürümemiştim.
Menüm
Sabah
Marul
Akşam
Balık
Soğan
Marul
Fındık, fıstık
1,5 lt su
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3020047
Lavinia_98
Cordelia
Ben etçil ve hamur işi besledim . 2 yılda 85 den 55 düştüm. Doğum kilomdu . Birde geceleri uykusuz bıraktı huysuzluk ediyordu gece oğlum.Aralıklı oruç yapan var ağırlıklı olarak, hepimiz kendimizce bir şeyler yapıyoruz canım. Amaaan ot ye ye nereye kadar