Neeeeeyyyy et ve hamurla 30 kilo mu verdinBen etçil ve hamur işi besledim . 2 yılda 85 den 55 düştüm. Doğum kilomdu . Birde geceleri uykusuz bıraktı huysuzluk ediyordu gece oğlum.
Çok hareket ettim. Kardio yaptım bol bol.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeeeeyyyy et ve hamurla 30 kilo mu verdinBen etçil ve hamur işi besledim . 2 yılda 85 den 55 düştüm. Doğum kilomdu . Birde geceleri uykusuz bıraktı huysuzluk ediyordu gece oğlum.
Maalesef İstanbul daOrtim insallah gonlune gore ev bulursun
Nerede yasiyordun sen
Resmen tombik döner yiyip kilo mu verdinBen etçil ve hamur işi besledim . 2 yılda 85 den 55 düştüm. Doğum kilomdu . Birde geceleri uykusuz bıraktı huysuzluk ediyordu gece oğlum.
Ne taraftan bakıyorsun canım? Ümraniye'de oturuyorum ben bu civarlara bakarım senin içinMaalesef İstanbul da![]()
Bugün böyle olduSüper menü süper adım![]()
Avrupa yakası İBB de çalışıyorum semt değiştiremiyorum, eşimin aile orada keşke gecebilsek ama olmuyor sakin güzel yerlerNe taraftan bakıyorsun canım? Ümraniye'de oturuyorum ben bu civarlara bakarım senin için
Inception
Lake House![]()
Ben ilkokul 3.sınıftayken 51 kiloydumVki tablonu şimdi gördümo nasıl kilo
ben de istiyorum yaa
Açlıktan düştüğümüz duruma bakAfiyet olsun minnoşum. Rokayi ağzına ativermene koptum![]()
Adımlar 1500 puan
120x2 + 60 sn. Toplam 300 sn plank 3000 puan
100 squat 1000 puan
Toplam 5.500 puan
@L u c i a @eceboce
Sabahtan beri benim Ortim kimdi diyorum böcükmüş.![]()
Ooo taniyo musun?
Senden de canım. İnşallah en yakın zamanda içine sinen bir ev bulursunuzAvrupa yakası İBB de çalışıyorum semt değiştiremiyorum, eşimin aile orada keşke gecebilsek ama olmuyor sakin güzel yerlerAllah razı olsun düşünmen bile güzel
Canım videodaki squat sayisini tespit et kaç sn plank var ayrıca puan hesapla olur mu?Açlıktan düştüğümüz duruma bak
benim yaptığım videyo sırf squat ve plank yaaa canım çıktı, sol bacağım ağrıyo
![]()
Yok canım tanımıyorumOoo taniyo musun?
Afiyet olsun canım05 mart menum
Kahvalti
Yesil cay
2 haslanmis yumurta
Az marol + cheri domates
1 dilim tb ekmeği
6 badem
Ara
Kahve
9 findik
Aksam (arkadasimda yediklerimi aksam ogunu olarak sayiyorum)
- 1k makarna salatasi
- 1 pêche au thon (turkcesi ne bilmiyorum, yarim seftali icinde 1 kasik ton)
- 2k kisir (yagsiz)
- Minik pizzanin yarisi sanirim 2 isirmalikdi
- 3k yogurtlu mantar salatasi
- Tabagima zorla koyulmus pogacadan sadece 1 isirik
- 1 cay
- 1 kahve
Su 2,5 simdilik
Gunu kapatiyorum
Adimlarimi tamamlayip paylasicam
Cokmu olmus?
Zipzip-
Cordelia
_ASTRAL_
Maviokur
Oooo sataşmalara da başlamış.Yok canım tanımıyorumtanışalım diye dedim
![]()
Heee ben arkadaşı bu grupta mı onu sormayi unuttumOooo sataşmalara da başlamış.![]()