Hiç sorma canım bitmiyor vallahi bazen işleri bırakiveriyorumİşin gücün de çoktur ondan, ev çocuk dolu nihayetinde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sorma canım bitmiyor vallahi bazen işleri bırakiveriyorumİşin gücün de çoktur ondan, ev çocuk dolu nihayetinde![]()
Bırak hayatım, biz bile yetemiyoruz sen nasıl yapıcaksın o kadar işi. Olduğu kadarHiç sorma canım bitmiyor vallahi bazen işleri bırakiveriyorum
Ben mi hiç diyemem"Hanimefendicigim pek degerli varlığınizla bizi şereflendirdiniz"de.![]()
Senin çocuklarda küçük biri okula gidiyor hem ev işi Allah kolaylık versin canımOnu arada yapmaya çalışıyorum kaptanım ama çok çabuk yoruluyorum
Selam fesangcım .Bu sefer ayrı düştük seninle kavuşma şansımız da yokSelam hatuncum
Bugun yediklerimin hepsini diyetkolige girdimHepsi az az çok olmamış bence canim
Kaptanım biraz saldım utanıyorum vallahi tartilmayaTamam canım menü yazma ama sohbete gel her zaman
Cumada yeniden başlarsın![]()
Ama hamur işi yemiş yaaaaaKız anam, spor yaparak diyo ya. Yaptığı sporlar burdan Ağrı’ya yol olmuş, sen hala hamur işi diyon
Evet çok yoruluyorum zaten minnoşluktan![]()
Yarın dengelersin canımBugun yediklerimin hepsini diyetkolige girdim
Kalori olarak iyi ama yag orani biraz fazla gorunuyo![]()
Burdayım hiç bir yere gitmiyor um bu hafta yine biz kazancazKız sen yeşil kaptansin nereye gidiyorsun.![]()
Sen kilo almamissindir canımKaptanım biraz saldım utanıyorum vallahi tartilmaya![]()
Amin. Kaptanım seneye ufakligida vericem okulaSenin çocuklarda küçük biri okula gidiyor hem ev işi Allah kolaylık versin canım![]()
İnsanlah cumaya kadar dengelerim bundan fazlada vermek istemiyorum gören diyor çok zayıflamış sinSen kilo almamissindir canım![]()
Yarin aksam annemde yemek varYarın dengelersin canım![]()
İyi olur canım okulda yorulur en azından evde seni çok yormazAmin. Kaptanım seneye ufakligida vericem okula
Kırmızı kaptan görmesin bunu saklan arkama.
Az yemiştir annem, seni kandırıyodurAma hamur işi yemiş yaaaaa![]()
Gaza gelme hızım ektedirBurdayım hiç bir yere gitmiyor um bu hafta yine biz kazancaz![]()
Aaynen aynen bu sene evde çok sıkılıyor ablası okuldaykenİyi olur canım okulda yorulur en azından evde seni çok yormaz