- 8 Eylül 2016
- 103.283
- 438.054
- 898
- 36
Boy olunca tabiİnsanlah cumaya kadar dengelerim bundan fazlada vermek istemiyorum gören diyor çok zayıflamış sin![]()

Kendine sınır belirle canım o kiloyu geçmemeye calis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy olunca tabiİnsanlah cumaya kadar dengelerim bundan fazlada vermek istemiyorum gören diyor çok zayıflamış sin![]()
Dengele diyorsun.Yarın dengelersin canım![]()
Ağla biraz sonrası kolay.Kaptanım biraz saldım utanıyorum vallahi tartilmaya![]()
Ablamla aramızda 1 yaş varAaynen aynen bu sene evde çok sıkılıyor ablası okuldayken
Aynı ben. Benim 2 yaş vardı. Hemen seneye okula yazdırdılar. Erken başladım. Okulu hep sevdim.Ablamla aramızda 1 yaş var
Birinci sınıfa başladığında oturup ağlardım baktilar durmuyorum benide ana sınıfına yazdirmislardi![]()
Bana kalsa ben ikinci dönem verecektim babamız küçük dedi kiyamadiAblamla aramızda 1 yaş var
Birinci sınıfa başladığında oturup ağlardım baktilar durmuyorum benide ana sınıfına yazdirmislardi![]()
Hamur işini de yazmadıYazmadı canım![]()
Yedikten sonra dengelemek önemli. İyi diyorsun.Yani öyle birşeyler diyorum galiba![]()
Niye yok kız? Daha yolumuz uzunSelam fesangcım .Bu sefer ayrı düştük seninle kavuşma şansımız da yok![]()
Ben sevdim mi bilmiyorumAynı ben. Benim 2 yaş vardı. Hemen seneye okula yazdırdılar. Erken başladım. Okulu hep sevdim.
iyi gecelerHanımlar iyi geceler![]()
İyi geceler ablacımHanımlar iyi geceler![]()
Ben yeni geçmişten gelebildim çok konuşmadımİki dk uyuyakalmışım kaç sayfa yazmışsınız ama geveze olan benim hıh![]()
O kim hemen bakayımBen sevdim mi bilmiyorum
Güldür Güldür showdaki Naime ile aynı ana sınıfı ve ilkokulu okuduk söylemiş mıydım![]()
Baktım sima olarak biliyormusum ismini bilmiyormuşumO kim hemen bakayım
Yalnız sen şu an hayat bilgisi dizisinin figuranlarindan biriyle konuşuyorsun bilmem bir şey ifade edecek miBen sevdim mi bilmiyorum
Güldür Güldür showdaki Naime ile aynı ana sınıfı ve ilkokulu okuduk söylemiş mıydım![]()
Gormussundur mutlaka ben en son 5-6 yıl önce Ankara'da görmüştum TV de görünce şaşırdımBaktım sima olarak biliyormusum ismini bilmiyormuşum