Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Of neden alıntılar sürekli gidiyor
Sorma yaş.
inception filmini izledim ama anlamadım ben ya 🙈diğer filmi ekledim listeye teşekkür ederim
Onu bende anlamadım. Bı daha izleyeceğim.
Bunlar yiyici kuzum yapıcı değil :rolleyes::rolleyes:
Aynen. 🤣
Kendime güvenemiyorum en iyisi uyumak :stop:
Aklımdan kızarmış ekmek üzerine de süzme peynir, reçel sürüp yemek geçiyor tehlike sinyalleri bunlar.
İyi geceler arkadaşlar :cry::cry::cry:
Go to bad :uykucu:
İyi geceler. 🤗
Ayakta egzersiz karın ve simit çevresi
Teşekkürler canım. ♥️
Ben kaçtım kızlarcım yatıcam😘 iyi geceler uyuyamazsam yine gelirim biliyosunuz💕💕💕💕
İyi geceler canim. ♥️

Kizlar selam,
Bu aksam yemege misafir var o yuzden gelemedim. Detoksumu da bugunluk bozdum ama diyeti bozmadim 😅

menumu yazayim sonra ilk firsatta alintilarima bakicam

5 mart cumartesi
11.00 bi kahve
15.00 1 elma 1 kase yogurt ustune tarcin 10 badem
19.00 1 dilim izgara et, yanina 1 izgara kofte 2 parca et sis, yagsiz tuzsuz salata, izgara biber, 2 dilim izgara patlican, 2 tane mangalda ici peynirli mantar, 1 lokma da pesto soslu tt ekmek

2 fincan kiraz sapi cayi

arada sekersiz cay

su 3lt
spor 42 dk leslie super burn (40 dk da 3 mil yaptiriyor) apptan yaptigim icin link veremiyorum, vermeye calistim baska linki kopyalamis ne alaka ise 😒
toplam adim 11.771
spor puani 210+1177= toplam 1387

bu arada tabiki kedilerimi yuruyuse cimardigimda saatim yine adimlarimi eksik saydi. yani 3.24 km yi 1800 adim ile yapmis olamam ama eksik sayima ragmen adim sayim bu 😅 bu hesaba gore bir adimim 2 metre uzunlugunda ne hikmetse ama boyum 165 🤣🤣
Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ Wilma11 Wilma11

Eklentiler

• 20220305_232822.webp
    20220305_232822.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
5 Şubat Menü Bildirimi
11.00 Üç yumurta ile peynirli, maydanozlu omlet ( iki kişilik eş kişisiyle ) , zeytin, salatalık, domates , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir kase kabak çorbası, yoğurtlu pazı kavurması
19.50 An itibariyle bir kupa sütlü kahve
İki litre su, detoks suyu iki büyük bardak
Zipzip- Zipzip- L u c i a L u c i a Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 3019928
Afiyet olsun . Mart ayındayiz Elhanım. ♥️

Ulaşacagiz inşallah hedefe ben çok fazla zayıflamak istemiyorum o kiloma ulaşmadigim için bilmiyorum 70 kg ken de turp gibiydim dedim yok biraz dahaaa😅😅60-65 yeterli azicik etli olmayı seviyorum o hedefe ulaştıktan sonra Yürümeye devam edicem ☺️☺️
Ortim kaç adım 🤩🤩
yaa ben de mesela suan o yuzden 60 in alti doye kiydum hedefi cunku hatirlamiyorum o halimi cok net, belki bana 59-60 yetecek ama 59 a kadar dusucem ona eminim 😅

bugun adim sayim 11700 kusur 💪 hem de hain kofte saatimin adimlarimi eksik saymasina ragmen
Çok iyi yapmışsın. Linkte başka bir şey çıkıyor ama nette araştırayım. Bulursam ben de yapayım. Seviyorum Leslie 😻

Abartmadan et sebze salata doğal içecek tüketebilirsin🥰

Sadece akşamın az geldi. Acıkırsan proteinle takviye yap🥰

Gün bitmedi daha:spor::spor::spor:
yaa linki birkac hafta once kopyaladigim baska bir seyin linkini vermis anlamadim neden digerini yapistirmadi, belki apptan kopyaladigim icin hata vermis olabilir. Bu arada o video da aslinsa kilo vermenin matemetigini anlatiyoe. Aslinda ozunde kilonun buyuk bir kismini nefes verirken veriyoruz :) cok ilginc ama kimyasina girdigimizde, fazladan yaktigimiz kaloriler sonucu ortaya karbondioksit ve su cikiyoe, suyun orani com az o ter ya da idrar arak atiliyor, karbondioksit ise nefesimizle. yani kilolarimizk nefes alip verirken veriyoruz aslinda. inanilmaz bir dogamiz var.
Menüm
Sabah 9:30
4 kırma zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
2 çatak patates kızartmasi
2 çatal peynir
Çay
Ara: 2 mandalin
Kahve
Akşam 19:30
1 kepçe etli bezelye yemegi
2 iizgara piliç incik