- 8 Eylül 2016
- 103.283
- 438.052
- 898
- 36
Olsun canım olduğu kadarBen yazamam ki 100 benim ortalamam.
İyi geceler kaptanım.![]()
Hem mesaj sayısının önemi yok mutlu huzurlu olalım yeter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım olduğu kadarBen yazamam ki 100 benim ortalamam.
İyi geceler kaptanım.![]()
amin canimİzle mutlaka canımçok üzüldüm çok allahım sen bu durumda olan tüm şiddet mağduru insanlara (kadınlara çocuklara ) yardım et yarabbim
![]()
Amin canım bu konu da çok haber belgeseli video vb izliyorum. Çok zor. Allah bir daha kimseye yaşatmasın.İzle mutlaka canımçok üzüldüm çok allahım sen bu durumda olan tüm şiddet mağduru insanlara (kadınlara çocuklara ) yardım et yarabbim
![]()
Bugun boyle olsunKırmızı kaptan görmesin bunu saklan arkama.![]()
Sorma yaş.Of neden alıntılar sürekli gidiyor
Onu bende anlamadım. Bı daha izleyeceğim.inception filmini izledim ama anlamadım ben yadiğer filmi ekledim listeye teşekkür ederim
Aynen.Bunlar yiyici kuzum yapıcı değil![]()
İyi geceler.Kendime güvenemiyorum en iyisi uyumak
Aklımdan kızarmış ekmek üzerine de süzme peynir, reçel sürüp yemek geçiyor tehlike sinyalleri bunlar.
İyi geceler arkadaşlar
Go to bad![]()
Teşekkürler canım.Ayakta egzersiz karın ve simit çevresi![]()
Fitsiniz on Instagram: "Yerde yapılan karın egzersizlerinden sıkıldıysanız sizlere ayakta uygulanabilir karın egzersizleri hazırladık. Alt karın şikayetlerinizden kurtulmak için beslenmenize dikkat ederek bu egzersizleri uygulayabilirsiniz. Bu eğlen
40K likes, 242 comments - fitsiniz on March 2, 2022: "Yerde yapılan karın egzersizlerinden sıkıldıysanız sizlere ayakta uygulanabilir karın egzersizleri hazırladık. Alt karın şikayetlerinizden kurtulmak için beslenmenize dikkat ederek bu egzersizleri uygulayabilirsiniz. Bu eğlenceli ve etkili...www.instagram.com
İyi geceler canim.Ben kaçtım kızlarcım yatıcamiyi geceler uyuyamazsam yine gelirim biliyosunuz
![]()
İyi Geceler canım.İyi geceler kızlar çok öpüyorum![]()
Allah razı olsun canım inşallahMaviokur canım rabbim yardımcınız olsun inşallah rabbim gönlünüze göre kolaylıkla yerleşenileceğiniz bir ev bulun tez zamanda dualarım seninle
![]()
İyi geceler canımİyi geceler kızlar çok öpüyorum![]()
Yazayım diyordum unuttum inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz canimAllah razı olsun canım inşallah
Merak ettim amaaaBeni de görmüşsündür ilk birkaç bölüm arkalarda bir yerde gözüküyorduk. Hatta bir tane tek olduğum sahne var merdivenlerden iniyorum hehehe
Ecem mi çok tatlı kız yaGormussundur mutlaka ben en son 5-6 yıl önce Ankara'da görmüştum TV de görünce şaşırdım![]()
Hep yemek dökmüssünüz
Herkese iyi geceler![]()
Afiyet olsun . Mart ayındayiz Elhanım.5 Şubat Menü Bildirimi
11.00 Üç yumurta ile peynirli, maydanozlu omlet ( iki kişilik eş kişisiyle ) , zeytin, salatalık, domates , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir kase kabak çorbası, yoğurtlu pazı kavurması
19.50 An itibariyle bir kupa sütlü kahve
İki litre su, detoks suyu iki büyük bardak
Zipzip-
L u c i a
Cordelia
Eki Görüntüle 3019928
Amin canım.Instagram’da bir sayfada video vardı markette çekilmiş bugün. rafta 130 TL olan beş kiloluk ayçiçek yağı kasada 190 TL çıkıyor olay çıktıAllah’ım iyi günler göstersin cümlemize
![]()
yaa ben de mesela suan o yuzden 60 in alti doye kiydum hedefi cunku hatirlamiyorum o halimi cok net, belki bana 59-60 yetecek ama 59 a kadar dusucem ona eminimUlaşacagiz inşallah hedefe ben çok fazla zayıflamak istemiyorum o kiloma ulaşmadigim için bilmiyorum 70 kg ken de turp gibiydim dedim yok biraz dahaaa60-65 yeterli azicik etli olmayı seviyorum o hedefe ulaştıktan sonra Yürümeye devam edicem
Ortim kaç adım![]()
yaa linki birkac hafta once kopyaladigim baska bir seyin linkini vermis anlamadim neden digerini yapistirmadi, belki apptan kopyaladigim icin hata vermis olabilir. Bu arada o video da aslinsa kilo vermenin matemetigini anlatiyoe. Aslinda ozunde kilonun buyuk bir kismini nefes verirken veriyoruz :) cok ilginc ama kimyasina girdigimizde, fazladan yaktigimiz kaloriler sonucu ortaya karbondioksit ve su cikiyoe, suyun orani com az o ter ya da idrar arak atiliyor, karbondioksit ise nefesimizle. yani kilolarimizk nefes alip verirken veriyoruz aslinda. inanilmaz bir dogamiz var.Çok iyi yapmışsın. Linkte başka bir şey çıkıyor ama nette araştırayım. Bulursam ben de yapayım. Seviyorum Leslie
Abartmadan et sebze salata doğal içecek tüketebilirsin
Sadece akşamın az geldi. Acıkırsan proteinle takviye yap
Gün bitmedi daha![]()
afiyet olsun ortim, bol eksi getirsinMenüm
Sabah 9:30
4 kırma zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
2 çatak patates kızartmasi
2 çatal peynir
Çay
Ara: 2 mandalin
Kahve