Evet benim hedef 26 Nisan, bayram icin Turkiye ye gidicem o zamana buyuk planlarim var :)
yaaa tuttugu kardir, 60 olmaz 61 olursun ne olacak onemli olan dogru yonde ilerlemek. Bu arada benim hedefim de 26 Nisan a kadar 60 in altina inmek bakalim :)
yaa boyle dusunmeyelim, bilinc altimizi buna yonlendirince verecegimzi varsa da veremiyoruz, kalici kilo diye bir sey yoktur diyelim, kim izin vermis onlara da kalici olmuslar, yatiya misafir kabup etmiyoruz kardesim, gelen kilolar geldiklerinden daha hizli bir sekilde terk eylesinler bu bedeni
Ortakim olacaz, hep beraber pit pit vericez o kilolari, kim ki onlar bee oyle bir eritirip ki o yaglari aglarlar
ahh o eslerr, ben bu sefer diyete baslarken 10 kere tembihledim, bak ben diyete basliyorum lutfen eve benim diyetime ozel gidip burma kadayif falan alip gelme.. Ya normalde yemedigi tatlilari gidip aliyor ya ben diyete baslayinca adam. Hayir kilo vermemi de destekliyor aslinda ama ben diyete giricne onun cani cekiyor boyle seyleri. Bu sefer ama epey soz dinliyor. Almadan bana soruyor sunu alabilir miyim, sen bu hafta ne yiyebiliyorsun diye
vericez tabikisi de aglasin yaglar, buralar bizi konusacak
afiyet olsun ortim cuma gunudur yorum yapmiyorum pek bugun senden super spor ve menu gorecegimize eminim
ahh canim benim, vazgecme, yaa soyle dusun duse kalka her ay 2 kilo versen yil sonuna 24 kilo vermis olursun, gercekten sarilirsan cok daha hizli surede cok daha cabuk verir ve motivasyonunda verdikce artar. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Ben 2020 Eylul ayinda kedi kizimi kaybettim. Pek cok insana kedi canim abartma diye gelebilir ama benim icin evlat gibiydi o. Sonrasinda corona sebebiyle evden calismaninda etkisiyle kilom iyice artti. Zaten pkosum var ( polikistik over sendromu) o kilo almami tetikliyor ve vermemi de zorlastiriyor. Her seyi birakmistim boyle, farkinda bile degildim Eylul ayinda (2021) ofise gittigimde anladim aslinda ben depresyondaymisim. Hic bir sey icin enerjim yoktu, surekli birseyler yemek istiyordum, yemekten sonra uyku bastiriyordu boyle evden de calistigim icin oglen uyuyordum boyle yemekten sorna 1 saat, sonra islerimi yetistiremedigim icin aksam calismam gerekiyordu (bizde esnek calisma saatleri var). Boyle ne gunduzum ne gecem hic birsey belli degildi. Surekli yorgundum, her yerim agriyordu. Garip olan o ortamdan cikana kadar depresyonda oldugumu anlayamadim bile. Sorsan iyiyim diyordum. Ne zaman ki ofise gittim, ekip arkadasimdan Allah razi olsun, beni oglen yemekten sonra ve ogleden sonra boyle yarim saatlik, 20 dk lik molalarla yuruyuse cikartti hadi gel yuruyelim deyip. Ciktim hareket ettim, insan gordum biraz aa dedim yaa ben depresyondaymisim suan fark ettim. Sonra kendime dedim ki Berrin hayir bir daha bu bataga dusmeyecegiz. Tabiki bu kararimi uygulamaya almam biraz zaman aldi, once burada bir diyetisyen buldum ( hollandada yasiyorum ben) birkac denedim onunla bir turlu uyusamadik sonra o da diyetisyenligi birakti zaten. Sonra sans eseri online Turkiyeden cok tatli bir diyetisyen buldum. 1 Subatta onunla basladik, fiyati falanda epey uygun. Benim hormonal hastaligim oldugu icin ozel beslenme uygulanmasi gerekiyor ve ben onun detaylarini bilmedigim icin kendimi yormamak adina diyetisyenle yapmak istedim bu sureci. Cok sukur uyustuk onunla da 1 ayda 4.5 kilo verdim. Hem de pkos a ragmen. Diyete basladiktan sonrada buraya geldim cunku 2019 da cuma yarismasi ile 10 kilo vermistim. Burasi bana cok iyi geliyor. Insanlarin birbirine destegi, birbirimizin yaptiklarindan menulerinden ogrendiklerimiz. Yalniz olmadigimi bilmek ve de her gun menu paylasma sorumlulugu beni disipline ediyor.
Nickimin hakkini vererek coook uzun yazdim yine :) ama o caresizlik hissini vazgecmenin sinirina gelmeyi coook iyi biliyorum ve seni anliyorum. Yalniz degildin, burada kocaman bir aileyiz. Kadin kadinin yurdudur, gel beraber saralim yaralarimizi. Fursat buldukca sadece menu yazmak icin bile olsa gel, gel ki yalniz olmadigini hatirla, bu yolda birlikteyiz.
Seni kalbimin en yumus yerinden opuyorum, kocaman sariliyorum sana.