Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma menüsü

11:00
1,5 tost, 1 Haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, yeşillik
18:00
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı kabak, 3 yk yoğurt

2 lt su
3300 adım

Cumartesi menüsü
11:00
2 dilim mısır ekmeği, biraz çeçil peyniri
17:30
2 dilim tb ekmeği, 1 tabak kıymalı menemen, acı biber turşusu
20:00
2 kurabiye

2 Lt su
3800 adım (malesef adımı da tamamlayamadım, özür dilerim) 😔
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia L u c i a L u c i a Amine Busra Amine Busra
Önümüzde daha kac gün var. Cumaya kadar herşey değişir. Bugun adımları tamamlamaya çalış. Bak ben başladim bile hedefim 10 bin bu hafta. 2600deyim şuan. Benim tarti oynamiyor ama ben inaniyorum 1 2 güne kiricam o zinciri

Canım hepimizin bir hikayesi var. Mesela ben kebap ve türevlerini çok severim 🥰🥰 kebap❤️ben 🤣🤣 @fesang gibi. dürüm arası hele varya ooohhh mis gibi 😬 Ama artık şunu yapmayı öğrendim. Eskiden yediğimin yarısını ya da 1/3 ini yemeye çalışıyorum. Mideyi çöp haline getirmeye gerek yok canım 😊 birlikte sağlıklı beslenelim, destek olalım . Devamı geliyor zaten 🤗
aynen midem cöp suan gercekten hele ki menunyazinca daha cok farkediyor insan 😔

neyse insa kendime guzellik yapicam ☺️

🍽️cumartesi menusu🥣

➡️ 7.45 1 bardak sut icine chia findik yulaf
➡️14.00 havuclu yogurt ,4 yk et sote
➡️15.00 ceyrek ayva
➡️16.00 2 kivi
➡️17.00 1 salatalik
➡️18.00 1 kase cacik,2 yk pilav,4 yk etli sote
➡️19.00 1 bardak yesilcay
➡️23.40 1 kupu sutlu kahve

💧1.75 lt tarcinli su

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

Lavinia_98 Lavinia_98
Afiyet olsun canim ♥️

🍽️cumartesi menusu🥣

➡️ 7.45 1 bardak sut icine chia findik yulaf
➡️14.00 havuclu yogurt ,4 yk et sote
➡️15.00 ceyrek ayva
➡️16.00 2 kivi
➡️17.00 1 salatalik
➡️18.00 1 kase cacik,2 yk pilav,4 yk etli sote
➡️19.00 1 bardak yesilcay
➡️23.40 1 kupu sutlu kahve

💧1.75 lt tarcinli su

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

Lavinia_98 Lavinia_98
Zamanla düzene gireceksin. Kendinden ümidi asla birakma. Bende geçen ay cok fena dagittim ama 20 gündür şekersizdeyim kaçamak yapmadim ✌🏻

Yeni gördüm bu mesajını 🤦🤣 yok ya güldürdü bu sefer

Evet uğurlu geldi gercekten öyle 🙏🤗

Yiyerek mutlu değil mutsuz olcksin canım Etiket yapıyoruz menü istiyoruz sıfır hiç bişe y yok yerinde olsam azmimi gösterirdim ben doğumdan çıkınca 80 civarı idim şimdi 59 a indim

Bebeğim ♥️

İnsanlah canım yarın hafif beslenin pazartesi eksi gelmekte önemli 🤗

Afiyet olsun 💃
daha once bende kk da 8 9 kilo verdim dogumdan sonra .. gercekten cok mutlu olmustum ama iste ayni tutkuyu yakalamya ugrasiyorum ☺️

Günaydın mutlu pazarlar🥰🥰

Kırmızı takımın gülleri menüleriniz de adimlariniz da çok güzel:KK71::KK71::KK71:
Maviokur Maviokur üzülme vardır bunda da bir hayır. Tez vakitte güzel bir yer bulursunuz inşallah. Nasıl planladınız emlakçınız var mı?
Cordelia Cordelia film önerisi olarak yazmıştım, Di Caprio filmi olarak değil. Ben Sandra cıyım😻

Gelelim 2 bin adım 10 dk da atılır mı sorunsalına🤣🤣 @Migim gözünde büyütmesin kalkıp tamamlama isteği duysun diye 10 dk dedim. Vardır bizim dilimizde 2 dk ya işim bitiyor deriz ama o iş hiç 2 dk da bitmez😁 Üzülmeyin yani, ben de 16 dk da atıyorum🤣🤣
Valla biran da olunca kaldık öyle babam emlakçı hesapta hatta onun kirada evleri bile var da doğu insanı işte kız evlada hayrı ne kadar olur ki dün aradım ev lazım diye bakariz yaptı vicdansız değil de erkek olmayınca sesi çıkmıyor insanın eşim kurye oda mevsim şartları fln derken 2 çocuk tek düzenli maaş bende allah bir kapı açar inşallah

Evet benim hedef 26 Nisan, bayram icin Turkiye ye gidicem o zamana buyuk planlarim var :)

yaaa tuttugu kardir, 60 olmaz 61 olursun ne olacak onemli olan dogru yonde ilerlemek. Bu arada benim hedefim de 26 Nisan a kadar 60 in altina inmek bakalim :)

yaa boyle dusunmeyelim, bilinc altimizi buna yonlendirince verecegimzi varsa da veremiyoruz, kalici kilo diye bir sey yoktur diyelim, kim izin vermis onlara da kalici olmuslar, yatiya misafir kabup etmiyoruz kardesim, gelen kilolar geldiklerinden daha hizli bir sekilde terk eylesinler bu bedeni 🤭

Ortakim olacaz, hep beraber pit pit vericez o kilolari, kim ki onlar bee oyle bir eritirip ki o yaglari aglarlar😅

ahh o eslerr, ben bu sefer diyete baslarken 10 kere tembihledim, bak ben diyete basliyorum lutfen eve benim diyetime ozel gidip burma kadayif falan alip gelme.. Ya normalde yemedigi tatlilari gidip aliyor ya ben diyete baslayinca adam. Hayir kilo vermemi de destekliyor aslinda ama ben diyete giricne onun cani cekiyor boyle seyleri. Bu sefer ama epey soz dinliyor. Almadan bana soruyor sunu alabilir miyim, sen bu hafta ne yiyebiliyorsun diye 😅

vericez tabikisi de aglasin yaglar, buralar bizi konusacak👭

afiyet olsun ortim cuma gunudur yorum yapmiyorum pek bugun senden super spor ve menu gorecegimize eminim💪

ahh canim benim, vazgecme, yaa soyle dusun duse kalka her ay 2 kilo versen yil sonuna 24 kilo vermis olursun, gercekten sarilirsan cok daha hizli surede cok daha cabuk verir ve motivasyonunda verdikce artar. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Ben 2020 Eylul ayinda kedi kizimi kaybettim. Pek cok insana kedi canim abartma diye gelebilir ama benim icin evlat gibiydi o. Sonrasinda corona sebebiyle evden calismaninda etkisiyle kilom iyice artti. Zaten pkosum var ( polikistik over sendromu) o kilo almami tetikliyor ve vermemi de zorlastiriyor. Her seyi birakmistim boyle, farkinda bile degildim Eylul ayinda (2021) ofise gittigimde anladim aslinda ben depresyondaymisim. Hic bir sey icin enerjim yoktu, surekli birseyler yemek istiyordum, yemekten sonra uyku bastiriyordu boyle evden de calistigim icin oglen uyuyordum boyle yemekten sorna 1 saat, sonra islerimi yetistiremedigim icin aksam calismam gerekiyordu (bizde esnek calisma saatleri var). Boyle ne gunduzum ne gecem hic birsey belli degildi. Surekli yorgundum, her yerim agriyordu. Garip olan o ortamdan cikana kadar depresyonda oldugumu anlayamadim bile. Sorsan iyiyim diyordum. Ne zaman ki ofise gittim, ekip arkadasimdan Allah razi olsun, beni oglen yemekten sonra ve ogleden sonra boyle yarim saatlik, 20 dk lik molalarla yuruyuse cikartti hadi gel yuruyelim deyip. Ciktim hareket ettim, insan gordum biraz aa dedim yaa ben depresyondaymisim suan fark ettim. Sonra kendime dedim ki Berrin hayir bir daha bu bataga dusmeyecegiz. Tabiki bu kararimi uygulamaya almam biraz zaman aldi, once burada bir diyetisyen buldum ( hollandada yasiyorum ben) birkac denedim onunla bir turlu uyusamadik sonra o da diyetisyenligi birakti zaten. Sonra sans eseri online Turkiyeden cok tatli bir diyetisyen buldum. 1 Subatta onunla basladik, fiyati falanda epey uygun. Benim hormonal hastaligim oldugu icin ozel beslenme uygulanmasi gerekiyor ve ben onun detaylarini bilmedigim icin kendimi yormamak adina diyetisyenle yapmak istedim bu sureci. Cok sukur uyustuk onunla da 1 ayda 4.5 kilo verdim. Hem de pkos a ragmen. Diyete basladiktan sonrada buraya geldim cunku 2019 da cuma yarismasi ile 10 kilo vermistim. Burasi bana cok iyi geliyor. Insanlarin birbirine destegi, birbirimizin yaptiklarindan menulerinden ogrendiklerimiz. Yalniz olmadigimi bilmek ve de her gun menu paylasma sorumlulugu beni disipline ediyor.
Nickimin hakkini vererek coook uzun yazdim yine :) ama o caresizlik hissini vazgecmenin sinirina gelmeyi coook iyi biliyorum ve seni anliyorum. Yalniz degildin, burada kocaman bir aileyiz. Kadin kadinin yurdudur, gel beraber saralim yaralarimizi. Fursat buldukca sadece menu yazmak icin bile olsa gel, gel ki yalniz olmadigini hatirla, bu yolda birlikteyiz.
Seni kalbimin en yumus yerinden opuyorum, kocaman sariliyorum sana. 🥰😘
öncelikle "nickinin hakkıni vererek" uzun yazdiğın için çok teşekkur ederimm ☺️

Bende daha once buralarda kilo verdim o zaman turkiyedeydim bebegim olmustu dogum kilolarimdi..
simdi Belcikadayım.. dil okuluna gidiyorum sanki tekrardan ongrenci oldum hayatım degisti burda biraz tekrardan isimi yapabilmek icin cok calismam lazim .. okuldan gelince cok daliyorum yemeklere sanırım .bidesunu farkettim dün kendimde ne zaman yalnız kalsam kendimle basbasyken bunu yapiyorum birseyler yiyorum ve bundan haz aliyorum yedikten sonra pismanlik tabi ..

tesekkur ederim tekrardan
bende sana kocaman sarılıyorum berna 😘😘

Hı hıııı:işsiz:

👏👏👏👏

👏👏👏👏

Aaaaa😍ben bunu 3 sene önce ilk diyet spor zamanlarımda yapıyordum ama beceremiyordum. Çok sevindim paylaşmana bu hafta yapayım çok güzel😍

:KK60::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

👏👏👏👏

:KK4:

Günaydın şeker🥰

“O video” 90 dk film gibi maşallah🤭

Bütün gün🥰

Evet🙁

Günaydın 🥰

Afiyet bal şeker olsun tosunuma:KK60:

Evet çok haklısın🥰

Hayatım hepimiz aynı durumdayız yoksa burda olmazdık. İşimiz gücümüz yemek. Ama kendine, olmak istediğin kişiye öncelik vermelisin🥰

Günaydın canım🥰

Kapuska yapıcam o kesin, bir paket de tavuk baget var çocuklar için pişiririm, yanına makarna salata olabilir.
Ben kapuska salata yiyciiim🥰

Günaydın canım😍

Kaça geçicek

Olsun canım günaydın😍

Amin 🙏
aynen oyle canım insa güzel olacak dün yediklerimi yazdigimda hic agzimı kapatmadıgimi gördüm 😐 menu yazmak bana iyi geliyor nirmalde zaten 💖 bugun sporda yapicam insa firsat bulursam

Back
X