- 8 Eylül 2016
- 103.282
- 438.047
- 898
- 36
9 da basladim canim ama ara ara mola veriyorum ya da annem birsey istiyor 1 saatte 5000 adimi zor attimNe çabukmaşallah kaptanım. Ben hemen yoruluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 da basladim canim ama ara ara mola veriyorum ya da annem birsey istiyor 1 saatte 5000 adimi zor attimNe çabukmaşallah kaptanım. Ben hemen yoruluyorum
Allah kolaylık versin.icine sinen iyi bir ev almayı nasip etsin insallah.Çok kızıyorum şu kız erkek ayırımı yapan babalaraValla biran da olunca kaldık öyle babam emlakçı hesapta hatta onun kirada evleri bile var da doğu insanı işte kız evlada hayrı ne kadar olur ki dün aradım ev lazım diye bakariz yaptı vicdansız değil de erkek olmayınca sesi çıkmıyor insanın eşim kurye oda mevsim şartları fln derken 2 çocuk tek düzenli maaş bende allah bir kapı açar inşallah
Günaydın Simaycim.günaydın herkese
![]()
Günaydın canimgünaydın herkese
![]()
Günaydın canimGünaydın hayırlı pazarlar kızlar![]()
Günaydın canımGünaydın canim![]()
Günaydın canım![]()
Çok güzel hatıralarBiricikimilk birkaç bölüm arkalarda dolanıp durmuştuk
![]()
Ben işte kesintisiz bir saat evde yuruyemiyorum. Disarida belki9 da basladim canim ama ara ara mola veriyorum ya da annem birsey istiyor 1 saatte 5000 adimi zor attim![]()
Iste benimde kesintisiz olmuyorBen işte kesintisiz bir saat evde yuruyemiyorum. Disarida belkişimdi 10 dk daha yürüdüm galiba 4bine yaklaştim
![]()
Aaa kimler geldi hosgeldin canimOldu oldu çok şükür 1 ay sonra oldu![]()
Kız nerdesin senOldu oldu çok şükür 1 ay sonra oldu![]()
Aman kar varmış, çıkma kaptanim sen evde yapabiliyosun zatenIste benimde kesintisiz olmuyor
Disari ciksamda cok soguk hasta olurum
Karlar eridi canimAman kar varmış, çıkma kaptanim sen evde yapabiliyosun zaten![]()
Ay şükürrrrrrrOldu oldu çok şükür 1 ay sonra oldu![]()
Aaa kimler geldi hosgeldin canim![]()
Gelemiyordum 1 aydır hesabımda sorun vardı PC, vs nerede denesem takılıp kalıyordu dün Merve denedi onda da takıldı sagolsun kazene yazdı da çözüldü bugünKız nerdesin senhoşgeldin
![]()
Heeee hoşgeldin eppekimGelemiyordum 1 aydır hesabımda sorun vardı PC, vs nerede denesem takılıp kalıyordu dün Merve denedi onda da takıldı sagolsun kazene yazdı da çözüldü bugün![]()