Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende bir itirafta bulunayım 🙄 çocuğum hayatta yemez, dün akşam börek isteyesi geldi. Buzlukta milföy vardı, bir kaç parça peynirli börek yaptım. İrademe hakim olamadım, bir parça yemiş bulundum, saat 9 gibiydi 😓 Bugün telafisini yapacağımı düşünüyorum. Hadi She-Raa She-Raa , hafta yeni başlıyor.

Bende bir itirafta bulunayım 🙄 çocuğum hayatta yemez, dün akşam börek isteyesi geldi. Buzlukta milföy vardı, bir kaç parça peynirli börek yaptım. İrademe hakim olamadım, bir parça yemiş bulundum, saat 9 gibiydi 😓 Bugün telafisini yapacağımı düşünüyorum. Hadi She-Raa She-Raa , hafta yeni başlıyor.
Olan olmus bugun telafi edersin canim🥰🥰

Kizlar selam,
Bu aksam yemege misafir var o yuzden gelemedim. Detoksumu da bugunluk bozdum ama diyeti bozmadim 😅

menumu yazayim sonra ilk firsatta alintilarima bakicam

5 mart cumartesi
11.00 bi kahve
15.00 1 elma 1 kase yogurt ustune tarcin 10 badem
19.00 1 dilim izgara et, yanina 1 izgara kofte 2 parca et sis, yagsiz tuzsuz salata, izgara biber, 2 dilim izgara patlican, 2 tane mangalda ici peynirli mantar, 1 lokma da pesto soslu tt ekmek

2 fincan kiraz sapi cayi

arada sekersiz cay

su 3lt
spor 42 dk leslie super burn (40 dk da 3 mil yaptiriyor) apptan yaptigim icin link veremiyorum, vermeye calistim baska linki kopyalamis ne alaka ise 😒
toplam adim 11.771
spor puani 210+1177= toplam 1387

bu arada tabiki kedilerimi yuruyuse cimardigimda saatim yine adimlarimi eksik saydi. yani 3.24 km yi 1800 adim ile yapmis olamam ama eksik sayima ragmen adim sayim bu 😅 bu hesaba gore bir adimim 2 metre uzunlugunda ne hikmetse ama boyum 165 🤣🤣
Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ Wilma11 Wilma11
Afiyet olsun ortim 🎈

Günaydınnn herkese mutlu pazarlar 🤩 Sabah kahvemi içtim, sporumu yaptım. Şimdi işe güce devam.
B9278443-4928-4EA0-B099-BF338963FBA2.webp
30 dk tüm vucüt antreman 👍
Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ She-Raa She-Raa

Günaydın Sirim.kaptanim.
💙💙💙
🍽️cumartesi menusu🥣

➡️ 7.45 1 bardak sut icine chia findik yulaf
➡️14.00 havuclu yogurt ,4 yk et sote
➡️15.00 ceyrek ayva
➡️16.00 2 kivi
➡️17.00 1 salatalik
➡️18.00 1 kase cacik,2 yk pilav,4 yk etli sote
➡️19.00 1 bardak yesilcay
➡️23.40 1 kupu sutlu kahve

💧1.75 lt tarcinli su

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

@Lavinia_98
Afiyet olsun bebişim. 😘
5000 adımi tamamladim:spor:
👏👏👏 İyi yetişmemissin. Yaymaya devam.🤣
Valla biran da olunca kaldık öyle babam emlakçı hesapta hatta onun kirada evleri bile var da doğu insanı işte kız evlada hayrı ne kadar olur ki dün aradım ev lazım diye bakariz yaptı vicdansız değil de erkek olmayınca sesi çıkmıyor insanın eşim kurye oda mevsim şartları fln derken 2 çocuk tek düzenli maaş bende allah bir kapı açar inşallah
😔 İnşallah en kısa zamanda uygun bey bulursun canım. ♥️

Back
X