Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Orkinos olalım mı :KK45:
Kız ne diyon, buralar ton balığı avcısı dolu😂
Waaaw very interesting :halay::halay:
Yep baby:KK8:
No problem kaptanım bugün bile salmadim ödülüm bile zararsız olanını yaptım😇
Ohh afiyet olsun yağlar yansın🥰
Suan iyi gidiyoruz normal.hamilelik belirtileri biraz zorluyor mide bulantısı halsizlik devamlı uyku hali
Allaha şükür ciddi bir sıkıntımız yok
Maşallah canım gayet normal şeyler bunlar😍
pastelfit pastelfit fitim totoşunu devirip sizmistir umarım :dua::dua::dua:
😂😂😂sızacam da ergenler kavga ediyiii:deli:

Afiyet olsun canım 💙 bugün kendini fazlasıyla şimartmissin canım. İyi de etmişsin. :KK60:kiz o kadar şeyi nasıl yedin demeden geçmiciiim :KK70:

Afiyet olsun canım 💙
Cuma menüleri beni benden alıyor. :cry::cry:
Gözüm nasıl döndüyse artık sen düşün kaptanım 😬 haftaya cuma da soğuk baklava yiyeceğim 🙈

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 12.00
1 d tambuğday kızarmış tereyağlı ballı
4 zeytin yarım dilim çeçil
1 küçük salatalık 1 küçük biber
2 d pastırma

Ara 14.00
Küçük kase sütlaç

Akşam 18.00
2 tane etli pirinçli karalahana sarması
Avuç içi kadar et 1 kaşık brokoli salatası
2 kaşık zeytinyağlı bakla 1 kaşık yoğurt
1 küçük biber turşusu salata
2 kaşık bol nohutlu yerinden pilav

Ara 19.30
1 bardaktan az boza
10 leblebi

Su 2 lt

Spor
Bugün off günüm 3.829 adımım var

Ya dertlerimle burayi yine karistirmiyim diyorum. Artik patlama noktasina geldim. Biliyorsunuz çocuklar 3 haftadir ben 10 gündür hastayiz. Tam yavas yavas iyiyiz falan derken birkac gece boğazım acıdı, gündüz sadece burun akıntısı var. Bu sefer burnumu silmekten burnum yara oldu, agzim surekli kuruyor acıyor.. dün gece sol gözüm akma yapti, çapak gibi birşeyler oldu bugunde biraz kizarik hafif şiş gibi geldi bana eşim birşey yok dedi, şuan pit pit atmaya başladı 🤦🏻‍♀️

Yetmezmiş gibi ellerim kış başından beri hep yara içindeydi, sürekli nemlendirici sürüyordum. Yine bu hafta işaret parmağının tam eklem yerinde iltihapli şişlik olmasin mi 🙊 sıkmaya çalışıyorum deri altinda, azıcık iltihap akıyor devami yok. Zonk zonk atiyo, renk degistiriyor. Bir yere değince acıyor.

Ben kendimi nereye atayim, bugun randevu baktim cevremde hic bir devlette randevu yok. Kendimi ya bir açılın önüne yere atacam, ya kapinin önünde karlarda yuvarlancam offf 😭😭😭

Kurşunmu döktürsem ne yapsam 😵
O parmağında ki çıban olma ihtimali de var halk arasında dolama deniliyor.en büyük ilacı kurusoğan tabi ben sadece bir öneride bulunmak istedim🌼
Amin😍teşekkür ederim
Ahh ahh yıllar yıllar önce gelinliği kaç beden kuculttum hatırlamıyorum bile stres çok güzel kilo verdiriyor canım 💃

Ya dertlerimle burayi yine karistirmiyim diyorum. Artik patlama noktasina geldim. Biliyorsunuz çocuklar 3 haftadir ben 10 gündür hastayiz. Tam yavas yavas iyiyiz falan derken birkac gece boğazım acıdı, gündüz sadece burun akıntısı var. Bu sefer burnumu silmekten burnum yara oldu, agzim surekli kuruyor acıyor.. dün gece sol gözüm akma yapti, çapak gibi birşeyler oldu bugunde biraz kizarik hafif şiş gibi geldi bana eşim birşey yok dedi, şuan pit pit atmaya başladı 🤦🏻‍♀️

Yetmezmiş gibi ellerim kış başından beri hep yara içindeydi, sürekli nemlendirici sürüyordum. Yine bu hafta işaret parmağının tam eklem yerinde iltihapli şişlik olmasin mi 🙊 sıkmaya çalışıyorum deri altinda, azıcık iltihap akıyor devami yok. Zonk zonk atiyo, renk degistiriyor. Bir yere değince acıyor.

Ben kendimi nereye atayim, bugun randevu baktim cevremde hic bir devlette randevu yok. Kendimi ya bir açılın önüne yere atacam, ya kapinin önünde karlarda yuvarlancam offf 😭😭😭

Kurşunmu döktürsem ne yapsam 😵
Allah şifa versin canım

Back
X