- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah gönlüne göre versin canımİstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin canımİstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun![]()
Allah kolaylık versin BüşracımUyumuyoooo![]()
Rabbim hayırlisi ise hayırlı zamanda nasip etsin inşallahİstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun![]()
AminnnnRabbim hayırlisi ise hayırlı zamanda nasip etsin inşallah![]()
Bak şimdi canım nasıl orada olmak istedi anlatamam-7 derece ve feci kar yağışı var![]()
Burası da baya soğuk (İstanbul)-7 derece ve feci kar yağışı var![]()
Az önce aldım kahve mi camdan bakarak içtim.huzur verdiBurası da baya soğuk (İstanbul)
Afiyet olsun ama oranın kışı cooook keyiflidir, burası çileli oluyor..Az önce aldım kahve mi camdan bakarak içtim.huzur verdi![]()
Akşam üstü kızı dershaneye almaya gittim.saat 7. İnan o anda keyifli değildi.direksiyonu tutamadım.Afiyet olsun ama oranın kışı cooook keyiflidir, burası çileli oluyor..
Hmmmmm haklısınAkşam üstü kızı dershaneye almaya gittim.saat 7. İnan o anda keyifli değildi.direksiyonu tutamadım.![]()
Kader kısmet bir bakmışsın komple bu tarafa yerlesirsinHmmmmm haklısınben Eskişehir söz konusu olunca bir anda romantikleşiyorum
![]()
Canım kader kısmet ama eşim orada iş bulamaz, belki ilerde emeklilik zamanı olabilirKader kısmet bir bakmışsın komple bu tarafa yerlesirsin
Hayırlısı ne ise o olsun canımCanım kader kısmet ama eşim orada iş bulamaz, belki ilerde emeklilik zamanı olabilir![]()