Tamam o zaman yarın sabahtan itibaren tam gaz başlayalım
Cix cix cixBöcükün bugünkü menüsünü görmedin mı?
Gofret dikkatimi çekti de okudum, yoksa menüleri okumuyorum.
Gofretle çikoyla biz onu deviririz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman yarın sabahtan itibaren tam gaz başlayalım
Cix cix cixBöcükün bugünkü menüsünü görmedin mı?
Gofret dikkatimi çekti de okudum, yoksa menüleri okumuyorum.
Gofretle çikoyla biz onu deviririz
Benim zaten bozma gibi bir şansım yokTamam o zaman yarın sabahtan itibaren tam gaz başlayalım
Iyi geceler rakibem rüyanda bol bol hamurişi ye tamammiKızlarcım iyi geceler cooook uykum geldi![]()
Hosgeldin canim aramizaSelam, grubunuza katılmak istiyorum. Fazla fazla kilom var, grupla beraber daha iyi devam edebileceğime inanıyorum
Afiyet olsun canim11mart menüm
Kahvaltı:9.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
Domates
Biber
1tk bal
1tk kaymak
2dilim ekmek
Aksam:16.00
2yk pilav
Haşlanmış tavuk göğsü
1dilim ekmek
Suzme yoğurt
17.00
1avuç cekirdek
Su:2litre
Spor:2 saat kendi evimi 2 saat annemin evini temizledim.ayrı spor yapacak vaktim olmadı.oğlanı okula bıraktım aldım. adım attım.
Eki Görüntüle 3023790
Zipzip- @Cordelia @pastel34
Günaydın canimGünaydınlaaarrrr![]()
![]()
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim11 Mart Cuma menüm
11.30 kahvaltı: 2 yum omlet, 2 kk kaşar peyniri, 2 ceviz, 3 dilim tb ekmeği, çay
15.30 ara sade Türk kahvesi, 5 fındık, 5 badem, 1 minik çikolata
19.00 akşam yemeği: 1 lahmacun, yarım kaşarlı kuşbaşılı pide, yarım etli ekmek, 1 sb ayran
Su:3 litre
Bugün gözüm de doydu karnım daBirazdan yürüyüp yediklerimi birazcık olsun eritmek istiyorum
yarın da diyete devam
@ElhanZipzip-
Hosgeldin tekrardan aramiza inşallah hedefine birlikte ulasiriz
Allah sifa versin insallah iyilesip evine gelirAminn canım.İnsallah babam hastaneden çıkar o zaman da temizlerim.simdi kardeslerim var.ablam engelli.kızkardeşim de hastanede kosturuyor gündüz yoruluyor.
İnşallah bu deneme basarili gecer canim guzel haberlerini alirizGece gündüz duam hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek Mevlam boş bırakmasın hayallerimizi inşallaj çok sağol ablacım![]()
Sağol canım inşallah❤Ellerine sağlık canımsağlıkla yaşayın.
Geldimi üst üste geliyor.rabbim sifa versin geçmiş olsun canım❤Ya dertlerimle burayi yine karistirmiyim diyorum. Artik patlama noktasina geldim. Biliyorsunuz çocuklar 3 haftadir ben 10 gündür hastayiz. Tam yavas yavas iyiyiz falan derken birkac gece boğazım acıdı, gündüz sadece burun akıntısı var. Bu sefer burnumu silmekten burnum yara oldu, agzim surekli kuruyor acıyor.. dün gece sol gözüm akma yapti, çapak gibi birşeyler oldu bugunde biraz kizarik hafif şiş gibi geldi bana eşim birşey yok dedi, şuan pit pit atmaya başladı
Yetmezmiş gibi ellerim kış başından beri hep yara içindeydi, sürekli nemlendirici sürüyordum. Yine bu hafta işaret parmağının tam eklem yerinde iltihapli şişlik olmasin misıkmaya çalışıyorum deri altinda, azıcık iltihap akıyor devami yok. Zonk zonk atiyo, renk degistiriyor. Bir yere değince acıyor.
Ben kendimi nereye atayim, bugun randevu baktim cevremde hic bir devlette randevu yok. Kendimi ya bir açılın önüne yere atacam, ya kapinin önünde karlarda yuvarlancam offf
Kurşunmu döktürsem ne yapsam![]()
Nur icinde yatsın.Allah rahmet eylesinEllerine sağlık canım
Bizde kizkardesimle annem hayattayken evini dip köşe temizlerdik, annem çok mutlu olurdu
Cook gecmis olsun canimYa dertlerimle burayi yine karistirmiyim diyorum. Artik patlama noktasina geldim. Biliyorsunuz çocuklar 3 haftadir ben 10 gündür hastayiz. Tam yavas yavas iyiyiz falan derken birkac gece boğazım acıdı, gündüz sadece burun akıntısı var. Bu sefer burnumu silmekten burnum yara oldu, agzim surekli kuruyor acıyor.. dün gece sol gözüm akma yapti, çapak gibi birşeyler oldu bugunde biraz kizarik hafif şiş gibi geldi bana eşim birşey yok dedi, şuan pit pit atmaya başladı
Yetmezmiş gibi ellerim kış başından beri hep yara içindeydi, sürekli nemlendirici sürüyordum. Yine bu hafta işaret parmağının tam eklem yerinde iltihapli şişlik olmasin misıkmaya çalışıyorum deri altinda, azıcık iltihap akıyor devami yok. Zonk zonk atiyo, renk degistiriyor. Bir yere değince acıyor.
Ben kendimi nereye atayim, bugun randevu baktim cevremde hic bir devlette randevu yok. Kendimi ya bir açılın önüne yere atacam, ya kapinin önünde karlarda yuvarlancam offf
Kurşunmu döktürsem ne yapsam![]()