Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:82 yi de geçiyorum.tartilacagim birazdan
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 5 kg vermek
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bilmiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ genc görünmek ve sağlık için.
Çok zor geliyor ya,çok da iddialı diilim beni de aranıza alır mısınız
Hoşgeldin cnm 🌸

Kızlar bişey soracağım ya sabah kaynim bir link atmış adım sayar diye araştırdım adım attıkca para kazaniliyirmus kazandığın parayla uygulamanın sunmuş olduğu ürünleri alıyorsun ve içinde akıllı saat te var kullanan veya bilen var mı
Zaten günlük adım atıyoruz neden bunu degerlendirmeyelim😉

Kızlar bişey soracağım ya sabah kaynim bir link atmış adım sayar diye araştırdım adım attıkca para kazaniliyirmus kazandığın parayla uygulamanın sunmuş olduğu ürünleri alıyorsun ve içinde akıllı saat te var kullanan veya bilen var mı
Hic duymadim canim
Bir uygulama vardi attigin adimlarla para kazanıyorsun ama yardim olarak paylasiyorsun

Bende onu Instagram da gördüm.herkes süper diye yorum yazmış ama guvenemedim👻

Hic duymadim canim
Bir uygulama vardi attigin adimlarla para kazanıyorsun ama yardim olarak paylasiyorsun
Araştırdım cnm gerçekten alan varmış
Screenshot_20220312-101729.webp
375 adım para ama sanırsam 10 bin adıma 2 TL veriyor galiba

11 Mart
10.30 Serpme kahvaltı ( peynir, zeytin, kaymak, bal , reçel, domates, salatalık, yeşillik, sahanda yumurta, bir küçük sigara böreği, bir küçük bişi, iki dilim kare katmer, bir esmer mini baget ekmek) bunlar cuma ödülü 🙈
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Izgara tavuk , salata, ayran
Bitki çayı, iki litre su
Zipzip- Zipzip- @pastel34 @Cordelia
Afiyet olsun kaptanım 🥰😘

Back
X