- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Hoşgeldin cnmADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:82 yi de geçiyorum.tartilacagim birazdan
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 5 kg vermek
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bilmiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ genc görünmek ve sağlık için.
Çok zor geliyor ya,çok da iddialı diilim beni de aranıza alır mısınız
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Bol eksiyle gel ne istersen ye bebeğimGözüm nasıl döndüyse artık sen düşün kaptanımhaftaya cuma da soğuk baklava yiyeceğim
![]()
Hic duymadim canimKızlar bişey soracağım ya sabah kaynim bir link atmış adım sayar diye araştırdım adım attıkca para kazaniliyirmus kazandığın parayla uygulamanın sunmuş olduğu ürünleri alıyorsun ve içinde akıllı saat te var kullanan veya bilen var mı
Zaten günlük adım atıyoruz neden bunu degerlendirmeyelim![]()
Bende onu Instagram da gördüm.herkes süper diye yorum yazmış ama guvenemedimKızlar bişey soracağım ya sabah kaynim bir link atmış adım sayar diye araştırdım adım attıkca para kazaniliyirmus kazandığın parayla uygulamanın sunmuş olduğu ürünleri alıyorsun ve içinde akıllı saat te var kullanan veya bilen var mı
Zaten günlük adım atıyoruz neden bunu degerlendirmeyelim![]()
Tatilimiz olmadı ama bayağı sıcak burasıBurası da baya soğuk (İstanbul)
Araştırdım cnm gerçekten alan varmışHic duymadim canim
Bir uygulama vardi attigin adimlarla para kazanıyorsun ama yardim olarak paylasiyorsun
Bende güvenmedim ama araştırdım şimdilik sıkıntı görmedim o yüzden Ben indirdim bileBende onu Instagram da gördüm.herkes süper diye yorum yazmış ama guvenemedim![]()
ÇoooooookAma gerçekten ne kadar iyi kalpliyim farkında mısın![]()
Aman sen yine de dikkat et iyice araştırıp öyle devam et canımBen indirdim bile![]()
Tmm cnm teşekkür ederimAman sen yine de dikkat et iyice araştırıp öyle devam et canım![]()
Guzelmis canimAraştırdım cnm gerçekten alan varmış Eki Görüntüle 3023949 375 adım para ama sanırsam 10 bin adıma 2 TL veriyor galiba
Afiyet olsun kaptanım11 Mart
10.30 Serpme kahvaltı ( peynir, zeytin, kaymak, bal , reçel, domates, salatalık, yeşillik, sahanda yumurta, bir küçük sigara böreği, bir küçük bişi, iki dilim kare katmer, bir esmer mini baget ekmek) bunlar cuma ödülü
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Izgara tavuk , salata, ayran
Bitki çayı, iki litre su
Zipzip- @pastel34 @Cordelia
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanım![]()
Tmm cnm hedefim akıllı saatGuzelmis canim
Sen kullan faydalı bir uygulamaysa indireyim bende![]()