Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun 🌹🌹🌹🌹
Nickinle dua ettim. Allah gönlüne göre versin emeklerini zayi etmesin. Muradını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah 🥰
En cok duam sağlık yönünde. Her zaman önceliğim o dur. Ama bu sene bağışıklık bende de cok düştü sanirim :KK43: aslinda herşeyi yiyorum. Bir tek meyve pek sevmiyorum..
Nette biraz araştırırsan düzenli kullandığında çok faydasını göreceğin gıdaların listesini bulabilirsin. Parmağındaki egzema değilse arkadaşın söylediği gibi dolama olabilir. Bir cilt dr una danışmanda fayda var🥰

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGE ❤️❤️❤️

Hanımlar yeni etap başladı. Lütfen kaçamak yapmayalım, tecrübelerime göre🙈kaçamak kaçamağı getirir. Suyu 2,5 litre altına düşürmeyelim. Spor çok önemli, en azından 30 dk yürüyüş yapalım. Menü ve spor avantajını almak için bildirimlerimizi düzenli yapalım. İnşallah Cumaya en çok kiloyu çekirgeler verecek. Şirin Baba ve saz arkadaşlarını ezeceğiz:KK62:
fesang fesang
Maviokur Maviokur
Wilma11 Wilma11
Hallederiz Hallederiz
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Kinoalihatun Kinoalihatun
60kiloyum 60kiloyum
Amine Busra Amine Busra

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGE ❤️❤️❤️

Hanımlar yeni etap başladı. Lütfen kaçamak yapmayalım, tecrübelerime göre🙈kaçamak kaçamağı getirir. Suyu 2,5 litre altına düşürmeyelim. Spor çok önemli, en azından 30 dk yürüyüş yapalım. Menü ve spor avantajını almak için bildirimlerimizi düzenli yapalım. İnşallah Cumaya en çok kiloyu çekirgeler verecek. Şirin Baba ve saz arkadaşlarını ezeceğiz:KK62:
fesang fesang
Maviokur Maviokur
Wilma11 Wilma11
Hallederiz Hallederiz
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Kinoalihatun Kinoalihatun
60kiloyum 60kiloyum
Amine Busra Amine Busra
Aralık oruç devam kaptanım 12.30 yaptım kahvaltı bugün kardeşime gecicem bu soğukta adım atmak için sırf 😂

Back
X