Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya bazı sıkıntılar oldu da benim duygu boşluğuma geldi çikolata aldım ve aldıklarımı da yedim yedim oturdum 🥺🥺🥺 baska almayacağım artık 😭
Hayatım yemeden duramıyosan alma, onun yerine de bi çare düşünelim. Tarçınlı meyve, meyveli yulaf lapası, kuru meyve tarzı şeylere yönel. Anladığım kadarıyla bu midenle ilgili değil kafanda. O yüzden kafanda bitirelim bu işi. Sen çok güzel kilo veren birisin bunu hepimiz biliyoruz.
Bütün gece uyudum uyandim, burnum aktı durdu. Ya sabır 🤷🏻‍♀️ ramazanda bari iyileşmiş olsamda orucumu rahat tutsam. Çocuklar zaten hep hasta onlara alıştım da bana ne oluyor, benim iyi olmam lazim :olamaz::mad:
Geçmiş olsun 😔bi bitmedi şu hastalıklar, kış bitse de rahatlasak

Eklentiler

• Screenshot_20220312_131455_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20220312_131455_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 25
Afiyet olsun canım. Şu aralıklı orucu ben de denesem mi🤔napıyoruz bunun için
2 ana 2 ya da 1 ara öğün o gün ki iş tempom uyanma saatine göre yediklerime göre ara öğünleri ayarlıyorum, 16/8 gibi yapanlar var mesela 12.30 da yediysem 19.30 ben en geç akşam yemeğimi yiyorum bir daha yemek yok sadexe sıvı, iş yerine de sadece 1 öğün götürmüş oluyorum işime geliyor ☺️

Merhaba canım 🥰
Harikasın😍
Günaydin
Bugün 2170 adımdan selamlar
Valla hiç keyfim yok 😫😫
Gayet güzel ben daha 1000 adımdayım🙈
Spor yap keyfin yerine gelir:KK49:
Dünkü menüm
11:00
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
4 kırma zeytin
4 çt patates k
Çay
Akşam 19:30
1 kepçe mas fasulye çorbasi
1 kare dilim dönerli lazanya
1 mini kase az dondurmalı kakaolu irmik helvasi
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit s i d e l y a s i d e l y a
Afiyet olsun güzel bir Cuma olmuş😍

2 ana 2 ya da 1 ara öğün o gün ki iş tempom uyanma saatine göre yediklerime göre ara öğünleri ayarlıyorum, 16/8 gibi yapanlar var mesela 12.30 da yediysem 19.30 ben en geç akşam yemeğimi yiyorum bir daha yemek yok sadexe sıvı, iş yerine de sadece 1 öğün götürmüş oluyorum işime geliyor ☺️
Bugün yapabilirim geç kahvaltı ettim, denemiş olayım. Teşekkür ederim canım 🥰

Nickinle dua ettim. Allah gönlüne göre versin emeklerini zayi etmesin. Muradını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah 🥰

Nette biraz araştırırsan düzenli kullandığında çok faydasını göreceğin gıdaların listesini bulabilirsin. Parmağındaki egzema değilse arkadaşın söylediği gibi dolama olabilir. Bir cilt dr una danışmanda fayda var🥰
Mevlam güzel kalbinden razı olsun sağolasın🥰

Geçen bi yerde dondurmalı çikolatalı irmik helvasini yemişim hoşuma gitti aynısnı yaptım tam aynı 😂 kızım bayıla bayıla bayıla yidi ben hepsini yemedim yarısından az yedim 🙄🙄 ama güzeldi😅

Nickinle dua ettim. Allah gönlüne göre versin emeklerini zayi etmesin. Muradını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah 🥰

Nette biraz araştırırsan düzenli kullandığında çok faydasını göreceğin gıdaların listesini bulabilirsin. Parmağındaki egzema değilse arkadaşın söylediği gibi dolama olabilir. Bir cilt dr una danışmanda fayda var🥰
Randevu bulunmuyor cevremde maalesef 😔

Back
X