Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

10 Nisan Pazar menüsü

Sahur
İki kepçe mercimek yemeği, 3 YK pekmezli ağız(hani doğum yapan ineğin ilk sütünden yapılan)

İftar
2 kepçe yeşil mercimek
3 parça etli ekmek,salata,1 bardak ev yapımı kayısı suyu

Çay ve yarım avuç soslu mısır(midemi eksitti yeemez olaydım)

1 lt su
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim♥️
Suyu artirmamissin biraz daha icmeye calis🥰🥰

Benim büyük 4.5 yaşında küçükte 26 aylık. Ben martta biraktircaktim ama cok hastalandik hepimiz o yuzden ramazan sonrasina kaldi. Benimkide çok sık emmiyor ama illa kalkıyorlar işte bir de ışık yanık görünce uykulari kaçıyor 🤦🏻‍♀️
26 aylik masallah cok iyi sabretmisin
Ben kucugu 15 aylikken birakacaktim ama hadi 22 yapalım buyuk 22 ay emdi hak gecmesin dedim.. Cok zor aslinda demi

Nasil bırakmayı dusunuyosun? Benimle paylasirmisin
Ben suan 14 saatte bi emziriyorum
16 saate kadar gidip tamamen birakicam planim bu inşallah ustesinden geliriz canim

26 aylik masallah cok iyi sabretmisin
Ben kucugu 15 aylikken birakacaktim ama hadi 22 yapalım buyuk 22 ay emdi hak gecmesin dedim.. Cok zor aslinda demi

Nasil bırakmayı dusunuyosun? Benimle paylasirmisin
Ben suan 14 saatte bi emziriyorum
16 saate kadar gidip tamamen birakicam planim bu inşallah ustesinden geliriz canim
Benim ettim 54 ay emzirdi.

Selam kızlar nasılsıniz? Benim kv kp gittiler . Dün bakamadım.
Pazar menü

Ogle(13:00)
2 yumurtadan omlet
1dlm peynir
Domates salatalık

Akşam
3yk makarna
4yk tavuk sote
1 bardak ayran
1/2 magnolya

Adım:
4581
Screenshot_20220411-130822_Mi Fit.webp ugurbocuuu ugurbocuuu Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Evet dinlenmek şart. Ama buraya kadar🙈artık işler birikti. Yavaş yavaş başlıyım, çocuklar da evde zaten🥰
Kolay gelsin, yap yap bitmiyor, yapmasan dağ gibi birikiyor, gece ütü yaptım, çamaşırın sonunu getirmeden ütü masasını kaldırmıyorum ki ütünün de sonu gelsin 😒

North River North River selam, yine mi mesajımı görmedin:olamaz: etiket yapıyorum ama .. bir iki kere daha deneyeyim. İnşaallah görürsün bu mesajı. Hayırlı olsun tekrardan eşleşmemiZ🙋🏼‍♂️
Canim yoğundum şimdi gördüm kusura bakma. Ortimi olduk :halay:

Back
X