- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Aynen öyleOlsun oldugu kadar artık yapacak bisey yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleOlsun oldugu kadar artık yapacak bisey yok![]()
Merhaba minnoşumMerhabalar![]()
MerhabaMerhabalar![]()
Sevgili kknın en fit insanıMerhaba![]()
Yok canim en fit insanı degilim bu aralarSevgili kknın en fit insanıdutumda size katılmış merhaba diyelim dedim ilerleyen aylarda bende katılırım umarım
![]()
Hayırlı olsun dutum bol eksilerMerhaba minnoşum![]()
Sağolçok geç olsun canım. çok sevindim. takip et yine de.
çocuklara çok dikkat etmek gerek. Allah korumuş.
ben ne yapayım
biz de geçen hafta yaptık. palamut çok güzeldi.
burada da öyle. güzel oluyor. biz tavada yapmıştık. fırında da güzel olur.
Sağol bebeğim ❤ beraber eksilelimHayırlı olsun dutum bol eksiler![]()
ayyy o telefonu üstünde taşımak da tam bir kabusAfiyet olsun canim revani dışında güzel aslında oda ilk gun diyelim
Bende telefonla sayiyorum adimlarimi sürekli elimde geziyorum![]()
yok öyle deme canım. küçük çocuk bu. sürekli kontrol etmek gerekli. akılları ermiyor.Çalışan anne olmak çok zor en iyi bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorsun hiç de mükemmel anne degilim
Dün kaşlari kesince çocuga bişeyi elletiremiyorum
Sakin elleme diyorum
Bu arada digital mikrosopla Rümeysanin kaşlarini denedim biraz çıkmış![]()
Evet işimi yarıda birakıp ediyorum şimdi halasi geldi aldı götürdü bende evi toparlıyprumyok öyle deme canım. küçük çocuk bu. sürekli kontrol etmek gerekli. akılları ermiyor.
Cok alismisim telefonu tasimaya ama son 10 gundur duzenli yürüyüşe gidiyorum o daha rahst ve kolay oldu evde surekli tasimiyorum telefonu biraz biraktim o aliskanligimiayyy o telefonu üstünde taşımak da tam bir kabusgeçen yıl buraya ilk başladığımda saatim yoktu. size uyum sağlamak için üstümde taşımaya çalıştım. bunalıma girdim resmen
dedim devam etmek istiyorsan ilk işin saat almak olsun yoksa delirirsin. nedense beni çok yormuş ver germişti telefonu sürekli üstte taşımak
yani seni tebrik ediyorum bu konuda![]()
Afiyet olsun canim02 Ekim 2022
sabah yok
öğlen 12.30
2 yumurtadan peynirli omlet, 1 ince d. pastırma, 1 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 d. çok tahıllı ekmek
ara 15.30
3-4 yk ev yoğurdu üstüne 3 yk ev yapımı granola
ara 18.00
1/2 wasa üzerine süzme peynir
akşam 19.00
balık tava, salata, 2 lokma çok tahıllı ekmek, 1 lokma fıstıklı tahin helva (şekersiz hurma sulu)
yatana kadar 1,5-2 lt suZipzip-
pastelfit
Akşam iki ince dilim diyip bırakmışım. İki ince dilim çavdar ekmeği
Afiyet olsun fesangim
ohh sukur
o nasil aliskanlik olmus ya![]()