- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
Benimde 3-4He zayıflicam 7 kilo fazlam var![]()

Ben tartılmak istemiırm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3-4He zayıflicam 7 kilo fazlam var![]()
Ben tartılmak istemiırm
WC ye geçiş uğraştırır. kolay gelsin.İyi geceler haftasonu hiç uğrayamadim üzgünüm. Kızın WC işi baya uğraştırdı beni![]()
Baya baya sinirlerim laçka olduWC ye geçiş uğraştırır. kolay gelsin.
allah kavustursun tekrar insa canim2 ekim pazar..
Sabah
Salçalı sosis
Biraz peynir
Biraz zeytin
Bir yumurta omlet
Salatalık
Öğlen
2 bardak kahve
1 gofret
Akşam
Bir avuç fıstık
1 salkm üzüm
2 lt su
pastelfit yarn artı geleceğime eminim ama cumaya halledecem inşallah
Eşim gitti 2 hafta yok miss
Özüme dönüorm![]()
VuhuuuHanımlar iyi akşamlarÜç günlük spor yarışmamız yarın başlıyor. İlk sayfada spor puanları mevcut. Bir de üstüne kampanya yapıyoruz.
100 zıpzıp 200 p
1000 adım 500 p
50 squat 200 p
1 mil Leslie 500 p
Spor ve adımlarınızda beni etiketlemeyi unutmayınız. Hakeden kazansın
Herkesi bekliyorum yarışmaya
sara_28
fesang
Amine Busra
@LimonluAyran
Hedef60kgolmak
60kiloyum
Tutku44
Bal0ncuk
@_ASTRAL_
@Kinoalihatun
@Zuzushh
çok normal canim herkes oyle olur .. allah kuvvet versin sakin kalmaya çalişBaya baya sinirlerim laçka oldu![]()
Doktora gitmedim kaptanım daha da devam ederse giderimDoktor ne diyor canım
İki gündür pek sakin kalamiyorum artıkçok normal canim herkes oyle olur .. allah kuvvet versin sakin kalmaya çaliş![]()
Anladım canım geçmezse ihmal etmeDoktora gitmedim kaptanım daha da devam ederse giderim![]()
Bende yulaf yemiyorum bu sene. Halbuki kg verdiğim ilk sene çok tuketmiştim. Ama tiksinmedim henüzWasa ve yulaf bar görmek istemiyorum. Halbuki onlari yiyerek çok hızlı kilo vermiştim ama beslenme seklimi değiştirdim kafamda.
Kendime çarşambaya kadar süre verdimAnladım canım geçmezse ihmal etme![]()
oy kuzum benim alısacak gececek insa icinden hep kendine seslen gececek diyeİki gündür pek sakin kalamiyorum artık![]()
Ya bu bir anda aklıma geldiBende yulaf yemiyorum bu sene. Halbuki kg verdiğim ilk sene çok tuketmiştim. Ama tiksinmedim henüz
Yavaş kilo vermek*Ya bu bir anda aklıma geldikesinlik kilo verdiriyor ikisi de ama yavaş ve sağlıklı beslenmek istiyorum