- 8 Eylül 2016
- 103.282
- 438.048
- 898
- 36
Doğum günün kutlu olsun annenin nice mutlu yaşlari olsunAnnemin doğum gününü kutladık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum günün kutlu olsun annenin nice mutlu yaşlari olsunAnnemin doğum gününü kutladık![]()
Nice mutlu yıllarınız olsunAnnemin doğum gününü kutladık![]()
anneciğinin doğum günü kutlu olsun canımAnnemin doğum gününü kutladık![]()
adımların süper olmuş canım
Sağol canım bugünkü yediklerimi eritmeye çalıştım bakalımadımların süper olmuş canım![]()
Bazen maskelerden sonra yarım saat kadar kızarıklık oluyor canım. Nemlendirici sürdü mü sonrasındamaske yaptım yüzümeyüzümde alerjik birşeyler oldu. farklı bir şey de yemedim halbuki.![]()
Sağol kuzum bugün iyiyim şükürGeçmiş olsun tatlım sıcak tut kendini
İçtim tatlım çok teşekkür ederim tarif için dün akşam içtim rahat uyudum bugün iyiyim çok şükürNane içtinmi canım şimdi nasılsın![]()
evet sürdüm. ama bu alerjik durum birkaç gündür var.Bazen maskelerden sonra yarım saat kadar kızarıklık oluyor canım. Nemlendirici sürdü mü sonrasında
Harika bir menü afiyet olsun canım
Hmmm mevsimsel bir şey olabilir mi bilemedimevet sürdüm. ama bu alerjik durum birkaç gündür var.
Sağ ol bitanemİyi olmana sevindim canım![]()
Instagram hesaplarını ifşa eder gibi oldum daNolduuu?
Çok acıktım ya evde de bir sürü börek pasta var şakşuka var haydari var. Ne bereketli aldıysam hala bitmedi
Benimki de fındıkları ağzıma ağzıma soktu bugün. Dur ben kaptanım diyorum daha iyi güç lazım sana diyor![]()
benim adam da sen git 5 tane fıstıklı çikilata al
![]()
Niye böyle bu adamlar yaBenimki de fındıkları ağzıma ağzıma soktu bugün. Dur ben kaptanım diyorum daha iyi güç lazım sana diyor![]()