- 8 Eylül 2016
- 103.282
- 438.049
- 898
- 36
Resim degildi isimleri yazdi bunlar kim diye sordu bende özelden söyledim kişileri ifsa etmemek içinHımm resim attıysa da ben görmedim cnm tmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim degildi isimleri yazdi bunlar kim diye sordu bende özelden söyledim kişileri ifsa etmemek içinHımm resim attıysa da ben görmedim cnm tmm![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet şeker olsun bitanem
Mutlu yıllar canım![]()
Doğum günün kutlu olsun annenin nice mutlu yaşlari olsun![]()
Nice mutlu yıllarınız olsun![]()
anneciğinin doğum günü kutlu olsun canım![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
TamamdırResim degildi isimleri yazdi bunlar kim diye sordu bende özelden söyledim kişileri ifsa etmemek için
Ablacım instada kendilerine sormanı teklif içindi "sor sor" deyişim ama tam yazmadığım için olmuş kusura bakmaKim bunlar kim bunlar
Zipzip- tatlım tanıdığın var mı senin de
Seboşum bunlar çok önce eklediklerim ondan unutmuşum![]()
çay ağacı yağı var evde. çok ciddi değil de hafif kaşıntılar var birkaç gündür. küçük kabartılar falan.60kiloyum kaptanm geçmiş olsun çay ağacı balmı iyi geliyor bande kızarıklara
Geçmiş olsun kaptanım. Ne olduğunu bilmeden birşeyler sürmek kötü yapmasın dikkat et canımmaske yaptım yüzümeyüzümde alerjik birşeyler oldu. farklı bir şey de yemedim halbuki.![]()
İyi geceler canımİyi geceler![]()
Oh iyi bari cnmBen uzman öğretmenliğe basvurmusum ya boşuna ağladım burda![]()
Iyi geceler canim❤İyi geceler![]()
Yaa ne zaman basvurdun ki acaba ilk ciktiginda mi basvurdunBen uzman öğretmenliğe basvurmusum ya boşuna ağladım burda![]()
Kafa kalmadı kiOh iyi bari cnm![]()
Canim valla hatlar karıştı kafamda neyse sorun yokYaa ne zaman basvurdun ki acaba ilk ciktiginda mi basvurdun
Neyse ki başvurmuşsun canim sevindim![]()