- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım iyi haftalarGünaydın mutlu haftalar fit bebekler![]()
![]()
Çok geçmiş olsun çıtırım,havalarda etkiliyor herhaşd mevsimler geçişler böyle hasta yapıyor.Tatlışım
Perşembe başim ağrıyordu yatarak geçti. Surekli bir bulantı baş dönmesi vardı. Bugün iyiyim. Doktora gitmem lazım randevu yok. Aile hekimine gitmeyi düşünüyorum artık. Pazartesi gelsin de...
Ahaha ben azalınca anında artınca dokunmuyorumKilomu Cumaları değiştiriyorum, yoksa çok isterdim değiştirmeyi. Bazen geri dönüş olabiliyo![]()
Haftasonundan eksiyle çıkmak daha zor haftaiçine göre. Gayet güzel canım tebrik ederim
Günaydın canım iyi haftalar![]()
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum![]()
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelir
Günaydın canimGünaydın mutlu haftalar fit bebekler![]()
![]()
Sabit olmanda guzel canim cumaya eksiler gelir❤
Günaydın ablacim❤Günaydınlar hanımlar![]()
Evet canım bunada şükür cumaya kadar inşallah eksi olurumKaç yaşında oldu kızın
Afiyet olsun canım
Tabi ki hayatım sen dinlenZaten zorunlu değil , isteyen ekstra sporunu yapıyor
Harika hoşgeldin canım
Ayağına sağlık canım
Yine artı değilsin çok güzel Saracım, Cuma’ya verirsin![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim
Günaydın ablacim❤
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤
Afiyet olsun canim ❤Pazar kahvaltısı 11.30
Çırpılmış yumurta, zeytin, peynir, kahvaltılık sos(domates biber) iki tane sucuk ev yapımı, bi kaç çatal kavun
Akşam 19.00
Mangalda balık, salata bol renkli, bi dilim ekmek, az tahin helva
Dün baya yogundum maalesef spor imkanı olmadı akşama kadar ayaktayım ama sabah çocukları bırakıp hemen yürüdüm. Eki Görüntüle 3142945 Eki Görüntüle 3142946
Günaydın kuzucumAfiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim
Günaydın ablacim❤
Dün ben de çok yoğundum. Dışarda işlerim vardı, ani misafir geldi. Hiç oturmadım desem yeridir, bi misafir varken oturdum. Aaa aaa akşam oldu spor yapmış kadar kalori yakmışım ama 5.000 adımPazar kahvaltısı 11.30
Çırpılmış yumurta, zeytin, peynir, kahvaltılık sos(domates biber) iki tane sucuk ev yapımı, bi kaç çatal kavun
Akşam 19.00
Mangalda balık, salata bol renkli, bi dilim ekmek, az tahin helva
Dün baya yogundum maalesef spor imkanı olmadı akşama kadar ayaktayım ama sabah çocukları bırakıp hemen yürüdüm. Eki Görüntüle 3142945 Eki Görüntüle 3142946
Verirsin elbette canımEvet canım bunada şükür cumaya kadar inşallah eksi olurum![]()