Gözün aydın canım inşallah hemen hallolurAkşam kızçem geliyor yarın sabah vize işi için uğraşacak akşamda dönecek.
Vizeyi alırsa süper olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım inşallah hemen hallolurAkşam kızçem geliyor yarın sabah vize işi için uğraşacak akşamda dönecek.
Canım ben basvurmusum boşuna ağladımCanım okuldan uyarmadılarmı seni?
İdare bize bişey söylemedi kiHocam idare kaç kere aradı sordu?
Çok sağol pastelcim,umarım olurda gidebilir çok istiyordu gitmeyi.Gözün aydın canım inşallah hemen hallolur![]()
Olsun kız ben incecik seviyorumAma boyun uzun kızzz
Günaydınn
Ben de içiyorum hcy trçn kahve yürüyüşe başladım![]()
Her şey gönlünüze göre olsun canımAkşam kızçem geliyor yarın sabah vize işi için uğraşacak akşamda dönecek.
Harikasın canım diyete ihtiyacın yokki
Teşekkürler saracım çok sağolHer şey gönlünüze göre olsun canım![]()
Maşallah inceciksin,şu andakimi,daha önceki halinmiBu 60 kilo halim![]()
8.5 kilo zayıf halimTeşekkürler saracım çok sağol
Maşallah inceciksin,şu andakimi,daha önceki halinmi![]()
Gözün aydın ablacim ❤Akşam kızçem geliyor yarın sabah vize işi için uğraşacak akşamda dönecek.
1 de aciklarim canim yada eksik bildirimler erken biterse o zaman açıklarımZipzip- kaptanım ne zaman açıklarsin??
Maşallah sana çokta güzel kilo verdin incecik oldun8.5 kilo zayıf halim![]()
Çok sağol kuzucumGözün aydın ablacim ❤
![]()
Tamam canım1 de aciklarim canim yada eksik bildirimler erken biterse o zaman açıklarım
Kolay gelsin ablacımHanıomaşlr ben kaçayım işlerimi halledeyim hemen,yemek ypılacak,ev toparlanacak fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene
Kolay gelsin ablacim ❤Hanıomaşlr ben kaçayım işlerimi halledeyim hemen,yemek ypılacak,ev toparlanacak fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene
Selam canim ❤