- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Annenin doğum günü kutlu olsun canım, Rabbim onları uzun süre başımızdan eksik etmesinGünaydın mutlu haftalar fit bebekler![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenin doğum günü kutlu olsun canım, Rabbim onları uzun süre başımızdan eksik etmesinGünaydın mutlu haftalar fit bebekler![]()
![]()
Sorumluluk onlardaydi ilçe sürekli sıkıştırdı onlariBizde tek kelime çıkmadı valla
Kuzum ben kendi çapımda takılıyorum yazarım:)Hanımlar bugün , üç günlük spor yarışmamız başladı. Herkes katılabilir
Kötü karbonhidratı kesin, bi de spor yapın, bakın Cuma’ya neler oluyor![]()
![]()
100 ipsiz ip atlama 200p
1000 adım 500p
50 squat 200p
1 mil leslie (15 dk) 500p
Benim deOffff kötü karbonhidrat benim bebeğim
Tamam canım kolay gelsinKuzum ben kendi çapımda takılıyorum yazarım:)
İnşallah canımHepimize hayırlı olsun inşallah![]()
Canım bende Pko, haşimoto troidi, insülin direnci bide nur topu yeni bir hastalıgı var aconthosıs nıcrıcans aynı canım benim sorma hiç kaç gündür reglim olmuyor ilaç aldım söktürücü bekliyorum.Canım maalesef benim pco kaynaklı özellikle ön tarafım çok açıldı. Yakında endokrinoloji ye gidicem randevu aldım. Fakat önden dökülen geri gelmezmiş sanırım. Ama üzülmüyorum en kötü ileride kaynak yaptırırım![]()
Afiyet olsun canim❤
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤
Gecmis olsun canim ❤Oğlumun ultrasonu cekilsi bugün hastanedeydim geç kaldım kusura bakmayın![]()
İyi akşamlar hanımlar3 günlük spor yarışmamış yarın başlıyor. Geçen haftakinin aynısını yapalım diye düşündüm, herkes kolaylıkla uygulasın diye. Herkese başarılar diliyorum
100 ipsiz ip atlama 200p
1000 adım 500p
50 squat 200p
Ben varım bitanemHanımlar bugün , üç günlük spor yarışmamız başladı. Herkes katılabilir
Kötü karbonhidratı kesin, bi de spor yapın, bakın Cuma’ya neler oluyor![]()
![]()
100 ipsiz ip atlama 200p
1000 adım 500p
50 squat 200p
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim❤
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤
Gecmis olsun canim ❤
Geçmiş olsun canımOğlumun ultrasonu cekilsi bugün hastanedeydim geç kaldım kusura bakmayın![]()
Tebrik ederim canım
Çok geçmiş olsun canımOğlumun ultrasonu cekilsi bugün hastanedeydim geç kaldım kusura bakmayın![]()