Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gidiyor cnm çok şukurNasıl gidiyor diyet
Hadi bakalım umarım hedefine ulaşırsın canım ben daha başlamadım sarı takimdayim bu hafta. Haftaya masterfit inşallahİyi gidiyor cnm çok şukurBarış Özcan'ın 4o gun zıncırı kırma videosunu izleyıp bende uygulamaya karar verdim inşallah daım olur
Senın nasıl gıdiyor başladınmı
Yeni yıla kadar da cıkmamays calıs yarıstan cnm .okadar cok kafamızı mesgul ediyorki bu zayıflama işi biran önce hedefe ulaşıp başka ugraslarımız olsun artık yaHadi bakalım umarım hedefine ulaşırsın canım ben daha başlamadım sarı takimdayim bu hafta. Haftaya masterfit inşallah
Aman hedefe ulaşınca da iş bitmiyor ki ben kiloyu kolay veriyorum ama asla koruyamiyorumYeni yıla kadar da cıkmamays calıs yarıstan cnm .okadar cok kafamızı mesgul ediyorki bu zayıflama işi biran önce hedefe ulaşıp başka ugraslarımız olsun artık ya![]()
Sagol cheesecakekim
Benim sorunum 2 tane bir baslayacak enerji iki korumakAman hedefe ulaşınca da iş bitmiyor ki ben kiloyu kolay veriyorum ama asla koruyamiyorum
Bak aynen ya. 17 yıldır beraberiz adam ilk yarı kürdan gibi ikinci yarı bidon gibi gördü beniBenim sorunum 2 tane bir baslayacak enerji iki korumakher seferinde yeniden bi gaza geliyoruz iste 10 yillik evliyim son 7 yilin yarisi sisko yarisi insan formunda
![]()
Ya varya cwvremızde tok olunca, canı ıstemıyınce yemeyen. bı ogun cok kacırınca ıstemsızce dıger ogun yiyemıyen. bunu dusunmeden yapan ınsanlar varya ha işte öyle olmak istiyorum artık olmaz mı yaAman hedefe ulaşınca da iş bitmiyor ki ben kiloyu kolay veriyorum ama asla koruyamiyorum
AyarsısizBak aynen ya. 17 yıldır beraberiz adam ilk yarı kürdan gibi ikinci yarı bidon gibi gördü beni![]()
![]()
![]()
![]()
Bence öyle insanlar olmamalı yaYa varya cwvremızde tok olunca, canı ıstemıyınce yemeyen. bı ogun cok kacırınca ıstemsızce dıger ogun yiyemıyen. bunu dusunmeden yapan ınsanlar varya ha işte öyle olmak istiyorum artık olmaz mı ya![]()
Uçlarda yaşıyoruzAyarsısiz![]()
Bu sefer var cnm bizde o enerji korumaya yaklasırken önlemlerımizi de alıcaz .Mesala spora yazılacam yenı yılda ıyı bir spor salonu bırebır hoca eslıgınde olabılir kiloyu verdıkten sonra da sıkılasmak ıcın bıseyler yapmsl gerek ..o parayı verınce ışte yıyosa koruma kıloyuBenim sorunum 2 tane bir baslayacak enerji iki korumakher seferinde yeniden bi gaza geliyoruz iste 10 yillik evliyim son 7 yilin yarisi sisko yarisi insan formunda
![]()
Çok yedım dıye tatlısını yıyemıyen insanlar var gerçekten hayret verici bir olayBence öyle insanlar olmamalı ya![]()
Uffff yengem... Mecbur ben yiyorum onun tatlısını daÇok yedım dıye tatlısını yıyemıyen insanlar var gerçekten hayret verici bir olay![]()
İyi yaptın gelin aradaSagol cheesecakekimben de bugun kizlar napiyor diye bakmistim ama dilek karistirmis acaba dedim ben mi karistirdim
ayagin nereye alisiksa oraya gidiyorsun iste
![]()
Tamam canım o zaman çok kilo verCanımcım adım atamam küçük kız yürütmez ama hergün 45 dk pilates yapıyorum![]()
Ayrıntılı bir anlatım oldu yeni gelenşer için
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar.
Bugün ife ara verdim
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir salata 1 lokma bal 1 çay
Ara 1 avuç kuru dut
Öğlen 1 kase çorba 1 kase yoğurt 1 kase pırasa yemeği
Ara 1 kahve
Akşam 1 servis kaşığı pilav 2 servis kaşığı tabuk sote 1 bardak ayran 1 lokma ebbek
2 litre su
@aloneangel35pastelfit
Eki Görüntüle 3153291
Maşallah bebeeme
TenkyuuuTamam canım o zaman çok kilo ver
Ayrıntılı bir anlatım oldu yeni gelenşer için
Afiyet olsun canım
Maşallah bebeeme![]()