Günaydın minnoşumGünaydın hanımlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın minnoşumGünaydın hanımlar![]()
Benimde oğlum istedi malzeme yoktu pudingle geçiştirdik onun yerini tutmaz hiç birşey de neyseEltim geldi diyor ki nolur magnolia söyleyelimakın akın yayılıyor
Mutlu pazarlar canım nasılsınMutlu pazarlar![]()
Teşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsınMutlu pazarlar canım nasılsın![]()
İyi olmana sevindim Bende iyiyim canım teşekkürlerTeşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsın![]()
Günde iki posta dövülmeli o tiplerBence öyle insanlar olmamalı ya![]()
Alone kuzu biz tanişiyor muyuzİyi olmana sevindim Bende iyiyim canım teşekkürler![]()
Hoşgeldin canım istersen şimdiden menü yazmaya başlaKızlar selamlar nasılsınız? Ben bir ara sizinle birkaç kilo verdim yazın Temmuz Ağustos gibi sanırım. Ama sonra motivasyonum kırıldı kaybettim olayı.
Haftaya falan yine başlamak niyetindeyim.
Bu cuma inşallah tartılır başlarım yine![]()
Selam canim hoşgeldinKızlar selamlar nasılsınız? Ben bir ara sizinle birkaç kilo verdim yazın Temmuz Ağustos gibi sanırım. Ama sonra motivasyonum kırıldı kaybettim olayı.
Haftaya falan yine başlamak niyetindeyim.
Bu cuma inşallah tartılır başlarım yine![]()
Hoşgeldin canım istersen şimdiden menü yazmaya başla![]()
Selam canim hoşgeldin![]()
Hayır hemen tanışalımAlone kuzu biz tanişiyor muyuz![]()
Nickin çok tatlıHayır hemen tanışalım![]()
Teşekkür ederim abla bende 27 yaşındayim 3 çocuğum var 94 kiloyumNickin çok tatlı
Ne kadarcik şişkosun bilmiyorum ama inşallah kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulursun canım.
Emekli öğretmenim. Antalya'da yaşıyorum. İki çocuğum var. Gaziantepliyim. Bir iki haftaya kadar aktif olarak yarışmaya katılmayı düşünüyorum. Birazcık sağlık sıkıntılarım var.
Allah bağışlasın evlatlarını.Teşekkür ederim abla bende 27 yaşındayim 3 çocuğum var 94 kiloyum
Hep birlikte güzel kilolar veririz inşallah
Sende inşallah kısa sürede kurtulursun sağlık sorunlarından![]()
Yooo dostum koşma diyince ben kabuğuma çekildim amaHoşbuldum kuzular sağolun. O dönem emziriyordum çok dikkat edemiyordum yediklerime. Beybi 18 aylık oldu artık. Emmeyi bıraktık. Süt bitti daha doğrusu
Şimdi daha gümbür gümbür başlamak istiyorum açıkçası.
Tamam bu haftadan menü yazayım. Ama öylesine psikolojik hazırlanma olsun. Haftaya esas başlamış olurum
Bir de koşmaya başlamak istiyorum gebelik öncesi koşuyordum. Şimdi patates oldum ben. Aramızda koşan var mıydı beni bir gazlasa![]()
Ayyy taze emekliNickin çok tatlı
Ne kadarcik şişkosun bilmiyorum ama inşallah kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulursun canım.
Emekli öğretmenim. Antalya'da yaşıyorum. İki çocuğum var. Gaziantepliyim. Bir iki haftaya kadar aktif olarak yarışmaya katılmayı düşünüyorum. Birazcık sağlık sıkıntılarım var.
Yooo dostum koşma diyince ben kabuğuma çekildim amaDeryaOnDiet koşuyordu gelse de koşsa :))