Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar selamlar nasılsınız? Ben bir ara sizinle birkaç kilo verdim yazın Temmuz Ağustos gibi sanırım. Ama sonra motivasyonum kırıldı kaybettim olayı. 😂
Haftaya falan yine başlamak niyetindeyim.
Bu cuma inşallah tartılır başlarım yine ❤️❤️

Kızlar selamlar nasılsınız? Ben bir ara sizinle birkaç kilo verdim yazın Temmuz Ağustos gibi sanırım. Ama sonra motivasyonum kırıldı kaybettim olayı. 😂
Haftaya falan yine başlamak niyetindeyim.
Bu cuma inşallah tartılır başlarım yine ❤️❤️
Hoşgeldin canım istersen şimdiden menü yazmaya başla🤩

Hoşgeldin canım istersen şimdiden menü yazmaya başla🤩

Selam canim hoşgeldin 🥰

Hoşbuldum kuzular sağolun. O dönem emziriyordum çok dikkat edemiyordum yediklerime. Beybi 18 aylık oldu artık. Emmeyi bıraktık. Süt bitti daha doğrusu 😂
Şimdi daha gümbür gümbür başlamak istiyorum açıkçası.
Tamam bu haftadan menü yazayım. Ama öylesine psikolojik hazırlanma olsun. Haftaya esas başlamış olurum 😻😻
Bir de koşmaya başlamak istiyorum gebelik öncesi koşuyordum. Şimdi patates oldum ben. Aramızda koşan var mıydı beni bir gazlasa 😅

Hayır hemen tanışalım 😍
Nickin çok tatlı :super:
Ne kadarcik şişkosun bilmiyorum ama inşallah kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulursun canım. :dua:
Emekli öğretmenim. Antalya'da yaşıyorum. İki çocuğum var. Gaziantepliyim. Bir iki haftaya kadar aktif olarak yarışmaya katılmayı düşünüyorum. Birazcık sağlık sıkıntılarım var.

Ne kadarcik şişkosun bilmiyorum ama inşallah kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulursun canım. :dua:
Emekli öğretmenim. Antalya'da yaşıyorum. İki çocuğum var. Gaziantepliyim. Bir iki haftaya kadar aktif olarak yarışmaya katılmayı düşünüyorum. Birazcık sağlık sıkıntılarım var.
Teşekkür ederim abla bende 27 yaşındayim 3 çocuğum var 94 kiloyum 🙈
Hep birlikte güzel kilolar veririz inşallah 🥰
Sende inşallah kısa sürede kurtulursun sağlık sorunlarından 🤲

Teşekkür ederim abla bende 27 yaşındayim 3 çocuğum var 94 kiloyum 🙈
Hep birlikte güzel kilolar veririz inşallah 🥰
Sende inşallah kısa sürede kurtulursun sağlık sorunlarından 🤲
Allah bağışlasın evlatlarını. :dua::nazar:
Çok teşekkür ederim hepimize sağlıklı günler dilerim.

Hoşbuldum kuzular sağolun. O dönem emziriyordum çok dikkat edemiyordum yediklerime. Beybi 18 aylık oldu artık. Emmeyi bıraktık. Süt bitti daha doğrusu 😂
Şimdi daha gümbür gümbür başlamak istiyorum açıkçası.
Tamam bu haftadan menü yazayım. Ama öylesine psikolojik hazırlanma olsun. Haftaya esas başlamış olurum 😻😻
Bir de koşmaya başlamak istiyorum gebelik öncesi koşuyordum. Şimdi patates oldum ben. Aramızda koşan var mıydı beni bir gazlasa 😅
Yooo dostum koşma diyince ben kabuğuma çekildim ama DeryaOnDiet DeryaOnDiet koşuyordu gelse de koşsa :))

Ayyy taze emekli💕💕

Back
X