Bir süredir gelmiyor gelir inşallah yakında. Canım ben hızlı tempo yürüyüşe varım ama koşmak benlik değil sanki beynim sallanıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir süredir gelmiyor gelir inşallah yakında. Canım ben hızlı tempo yürüyüşe varım ama koşmak benlik değil sanki beynim sallanıyor
Mavi var bende deHedef60kgolmak dostum siyah tabak motive edebilir, sen de al.
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar![]()
Geçmiş olsun canimBugün de benim başım çok ağrıyor ya bulantı yaptı artık midemde![]()
Teşekkür ederim zıpzıpımGeçmiş olsun canim![]()
Geçmiş olsun canımBugün de benim başım çok ağrıyor ya bulantı yaptı artık midemde![]()
Afiyet olsun canımPazar menüsü
Sabah 1 yumurtalı omlet,,, domates,, salatalık
Ara Türk kahvesi
Öğle
1 tabak patlıcanlı tavuk,,, salata,,, 1 kaşık makarna
Ara
2 kaşık sufle
Akşam 1 mandalina,, 1 kaşık makarna
Spor 30 dk pilates
10 dk caroline girvan serisine başlayım dedim Allah ım 10. Dk da dizlerim titremeye başladı resmen kendimi yerde buldum kaç saat oldu hala bacaklarım tutmuyor yaaaa.
pastelfit
Hayırlı akşamlar kızlar![]()
Hayirli aksamlar. Gecmis olsun çok. Kaç adımdasın?Bugün de benim başım çok ağrıyor ya bulantı yaptı artık midemde![]()
3800 canımHayirli aksamlar. Gecmis olsun çok. Kaç adımdasın?
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canım çok güzel olmuş
Çok geçmiş olsun canım çok kötü baş ağrısıTeşekkür ederim zıpzıpım
Evet dün sendeydi sıra bende. Sen biraz daha iyi oldun muÇok geçmiş olsun canım çok kötü baş ağrısı![]()
Daha iyiyim canım şükürEvet dün sendeydi sıra bende. Sen biraz daha iyi oldun mu
Aaa hiç duymadım iyi mi geliyormuşDaha iyiyim canım şükürayaklarını dizine kadar soğuk suyla yıkamsyı denedin mi