- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.991
- 598
- 35
Geçmiş olsun kuzum migreni mi var30 Ekim Pazar 5342 adım
pastelfit bugün bu kadar oldu kaptanım başım ağrıyor mideme vurdu midem de bulanıyor pek iyi değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzum migreni mi var30 Ekim Pazar 5342 adım
pastelfit bugün bu kadar oldu kaptanım başım ağrıyor mideme vurdu midem de bulanıyor pek iyi değilim
Evet canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum migreni mi var
Çok araştırdım abla bunları. Yarın tekrar sonuç göstermeye gidicem tekrar konuşcam doktorlaHirsutizm nedir?
Hirsutizm, vücutta veya yüzde aşırı kıl büyümesidir. Kadınlar için kıl, erkeklerin genellikle çok fazla kıla sahip olduğu bölgelerde büyüyebilir. Buna üst dudak, çene, göğüs ve sırt dahildir. Androjen denen aşırı erkek hormonlarından kaynaklanır. Tüm kadınlar doğal olarak az miktarda androjen üretir. Ancak bu hormonun yüksek seviyeleri kadınlarda aşırı tüylenme sorununa yol açabilir.
Tatlım böyle bir açıklaması var,androjen seviyesi diyor,inşallah çaresi bulunur.
Günaydınalr
Haziran sonında emekli oldum ya ondan yani,şu anda bile 52.5 civarındayım
Kaptanım
Günaydın yıldızımGünaydın güzel bir hafta diliyorum![]()
Günaydın canımGünaydınnn![]()
TaptazeAyyy taze emekli![]()
Nasıl oldun canımGünaydın canım![]()
Geçmiş olsun. Nasıl oldun?Günaydın yıldızım
Daha iyiyim canım çok şükürGeçmiş olsun. Nasıl oldun?
Kaptanımmm alıntılamışım ama yazamamışım. Haftasonu kötü geçti benim için hep yatıştaydım. Ama bugünden itibaren harekete başlıycam inşallah
Sabit olman güzel canım
Olmazsa başka bir doktordan fikir mialsan acaba.Çok araştırdım abla bunları. Yarın tekrar sonuç göstermeye gidicem tekrar konuşcam doktorla