Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hirsutizm nedir?​

Hirsutizm, vücutta veya yüzde aşırı kıl büyümesidir. Kadınlar için kıl, erkeklerin genellikle çok fazla kıla sahip olduğu bölgelerde büyüyebilir. Buna üst dudak, çene, göğüs ve sırt dahildir. Androjen denen aşırı erkek hormonlarından kaynaklanır. Tüm kadınlar doğal olarak az miktarda androjen üretir. Ancak bu hormonun yüksek seviyeleri kadınlarda aşırı tüylenme sorununa yol açabilir.

Tatlım böyle bir açıklaması var,androjen seviyesi diyor,inşallah çaresi bulunur.

Günaydınalr

Haziran sonında emekli oldum ya ondan yani,şu anda bile 52.5 civarındayım
Çok araştırdım abla bunları. Yarın tekrar sonuç göstermeye gidicem tekrar konuşcam doktorla

💙MAVİ ÇEKİRGELER 💙
Bilin bakalım ben kimim😂 Başınızın mavi belası geri döndü. Bu hafta hep beraber üstümüzdeki fazlalıkları atıyoruz. Menülere adımlara dikkat edelim. Bol haraket bol su az yemek şeklinde hedefe ulaşacağız inşallah. Hepinize bol eksiler diliyorum 🥰
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
ummhnisa ummhnisa
_ASTRAL_ _ASTRAL_
fesang fesang
Kaptanım :KK76: :KK76:
Yalnız benim fazla kilom yok. Adım desteği vereceğim değil mi? pastelfit pastelfit

💙MAVİ ÇEKİRGELER 💙
Bilin bakalım ben kimim😂 Başınızın mavi belası geri döndü. Bu hafta hep beraber üstümüzdeki fazlalıkları atıyoruz. Menülere adımlara dikkat edelim. Bol haraket bol su az yemek şeklinde hedefe ulaşacağız inşallah. Hepinize bol eksiler diliyorum 🥰
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
ummhnisa ummhnisa
_ASTRAL_ _ASTRAL_
fesang fesang
Kaptanımmm alıntılamışım ama yazamamışım. Haftasonu kötü geçti benim için hep yatıştaydım. Ama bugünden itibaren harekete başlıycam inşallah
Bugün +100 üm.
Regli oldum onun etkisi diye düşünüyorum

Back
X