Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor öncesi ☺️

Eklentiler

• IMG_20221031_132844.webp
    IMG_20221031_132844.webp
    28 KB · Görüntüleme: 39
İnşallah canım 7 li rakamları görmek istiyorum artık 💮
Görürsün yeterki isteyelim ben doğumlarda çok kilo aldım 116 Lara kadar çıktım daha sonra 70 lere kadar indim işte dikkat etmedim tekrar aldım şimdi 60 Lara inmeyi istiyorum hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallah 😊❤️

Pes etme Pes etme canım 7 leri en yakın zamanda göreceksin emin ol bundan ve kendini motive et. Ben hiç kilo veremem diyordum hep ve pandemi de 16 kilo verdim 85ten 68 e kadar düştüm. Bu yıl tabi dikkat etmediğim için tekrar aldım. İlk hedefim benimde şu Kasım tatiline kadar 3 4 kg verebilmek. Malum memlekete gidilecek tatilde😊😊

Kızlar merhaba
Güncel kilomu bilmiyorum
Eve gidip hemen yemek yapmam lazım
Akşamdan beri Bi şey yemedim
Tartıma pil alacaktım ama vaktim yok
Müsait olunca gidicem almaya
Bugün tartışmam ama inanılmaz kilo aldim

Aralıklı oruçla geçen sene 10 kg vermiştim
Bu sene de vermek için katılmak istiyorum

Abla genelde doğum kontrol ilaci veriliyor ve iğneli epilasyon tavsiye ediyorlar epeydir araştırdım. 7 Kasım da başka bir hastaneden eskiden gittigim doktordan da randevu aldım. Bakalım onunda görüşünü almış olurum. İlgin için çok teşekkür ederim 😍🤗
İğneli epilasyon uzun sürüyor gerçi,diğer doktorun ne diyecek bakalım,inşallah güzel haberler verirde tedavinde olur.:KK200:

Görürsün yeterki isteyelim ben doğumlarda çok kilo aldım 116 Lara kadar çıktım daha sonra 70 lere kadar indim işte dikkat etmedim tekrar aldım şimdi 60 Lara inmeyi istiyorum hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallah 😊❤️
İnşallah canım. Bende iki üç sene önce 64 leri görmüştüm sonra tekrar geri aldım 🙁Buradayken kilo veriyorum burdan kopunca kilo veremiyorum .Bu sefer devam edebilirim umarım motivasyonumuda kaybetmem . Burda tatlı bir yarış oluyo heyecan oluyo 🙂

Pes etme Pes etme canım 7 leri en yakın zamanda göreceksin emin ol bundan ve kendini motive et. Ben hiç kilo veremem diyordum hep ve pandemi de 16 kilo verdim 85ten 68 e kadar düştüm. Bu yıl tabi dikkat etmediğim için tekrar aldım. İlk hedefim benimde şu Kasım tatiline kadar 3 4 kg verebilmek. Malum memlekete gidilecek tatilde😊😊
Kilo veriliyor da ah birde geri almasak 🙁korumak çok zor ya .burda birbirimize destek verirsek bununda üstesinden geliriz inşallah

İnşallah canım. Bende iki üç sene önce 64 leri görmüştüm sonra tekrar geri aldım 🙁Buradayken kilo veriyorum burdan kopunca kilo veremiyorum .Bu sefer devam edebilirim umarım motivasyonumuda kaybetmem . Burda tatlı bir yarış oluyo heyecan oluyo 🙂
Ya zaten amaç beslenmeyi öğrenmek kaçamak yaptığımız zaman diğer gün dengelemeyi öğrenirsek kilo almayız diyet hep hayatımızda olucak orası belli burası cok iyi geliyor gerçekten herşey bizim elimizde unutma 😊

Back
X