Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İğneli epilasyon uzun sürüyor gerçi,diğer doktorun ne diyecek bakalım,inşallah güzel haberler verirde tedavinde olur.:KK200:
Abla uzun sürmesi sorun değilde. Kabuk yapma şişme yara olma durumu oluyormuş. Yani çalışırken zor olur bana. Birde ayda 1 ya da 2 kez oluyormuş o arada benim bıyıklar pala gibi olursa topluma nasıl cikarim

Abla uzun sürmesi sorun değilde. Kabuk yapma şişme yara olma durumu oluyormuş. Yani çalışırken zor olur bana. Birde ayda 1 ya da 2 kez oluyormuş o arada benim bıyıklar pala gibi olursa topluma nasıl cikarim
Offf keşke pandemi zamanı yaptırsaydık. Maske ile idare ederdik, iki haftada bir aldırıyorum bezdim

Bir arkadaşım olmuştu yıllar önce işlem sonrası yüzünde hafif kabuklaşmalar olmuştu.
Bir kaç gün sonra geçiyordu oda,sen çalışıyorsun birde dediğin gibi uzamaya başlayınca sıkıntı yaşarsın belkide.

Bir arkadaşım olmuştu yıllar önce işlem sonrası yüzünde hafif kabuklaşmalar olmuştu.
Bir kaç gün sonra geçiyordu oda,sen çalışıyorsun birde dediğin gibi uzamaya başlayınca sıkıntı yaşarsın belkide.
Çalışma işi de yattı abla. Cuma akşamı arayıp gelme, tam zamanlı eleman aldık dediler.. başka yerlere bakiyorum

Sabah
Yok

Öğlen
Yok

15.30
2.5 haşlanmış yumurtalı, bol yesillikli,yulafli, keten tohumlu salata
2 dilim börek
2 fincan cay

Tatlı olarakta Trabzon hurması

Günü kapattım
Akşam çay kahve ve şu icicem
Bunlarda kalori Yok zaten

Yarına Allah kerim :dondurma:

Keşke hiç işim olmasa da akşama kadar yatsam :işsiz:
İşten geldim yemek yaptım
Fikir olsun diye yazıyorum yemek yapacaklara
Kiymali patates
Tavuk kanat
Salçalı makarna
Yemeği yaptım

Öyle yorulmuşum ki
Biraz dinleneyim manikure gidicem
Oradan da bebelerin okuluna

Merhaba hanımlar 🥰
Bu haftanın kazananı Kırmızı kaptan @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım %1 avantaj kazandırdın takımına👏👏👏

Eklentiler

• 82359D27-D6DE-49CB-AA00-7498F3795779.webp
    82359D27-D6DE-49CB-AA00-7498F3795779.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 88A1BBC7-C457-4D44-92E0-D350B3A52969.webp
    88A1BBC7-C457-4D44-92E0-D350B3A52969.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 42
Back
X