Daha ititim canımcımfesang nasi oldun dostum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ititim canımcımfesang nasi oldun dostum?
Hepsini çok severim eline sağlıkKeşke hiç işim olmasa da akşama kadar yatsam
İşten geldim yemek yaptım
Fikir olsun diye yazıyorum yemek yapacaklara
Kiymali patates
Tavuk kanat
Salçalı makarna
Yemeği yaptım
Öyle yorulmuşum ki
Biraz dinleneyim manikure gidicem
Oradan da bebelerin okuluna
Teşekkür ederim canımMerhaba hanımlar
Bu haftanın kazananı Kırmızı kaptan @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım %1 avantaj kazandırdın takımına![]()
Tebrik ederim canımTeşekkür ederim canım![]()
Ooooo 55leri görmüşsün minnoşum darısı başımaMerhaba hanımlar
Bu haftanın kazananı Kırmızı kaptan @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım %1 avantaj kazandırdın takımına![]()
Maalesef beni sadece iğneli kurtarır... Çok ciddi kıl şeklinde çıkıyor. Daha aldirdigim anda bile uzaktan yeşil yeşil bıyık varmiş gibi duruyor. Alan kız bile abla şu kılların beni öldürecek diyorCanım 1 haftada benimki de pürüzsüz değil ama kök olayı yok o sıkıntıymış. Eğer iğneli çözüm olacaksa yaptır hazır kış başlamışken
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım
O zaman daha geç olmadan giriş canım igneliyeMaalesef beni sadece iğneli kurtarır... Çok ciddi kıl şeklinde çıkıyor. Daha aldirdigim anda bile uzaktan yeşil yeşil bıyık varmiş gibi duruyor. Alan kız bile abla şu kılların beni öldürecek diyor
İnşallah ablacım çok sagolHayırlısı olsun artık,kısmet değilmiş demek ki,inşLLh başkabir iş olur senin için.
Eline saglikMerhaba hanımlar
Yeşil takım hala var mı
İyi akşamlar canım
VarYeşil takım hala var mı
İyi aksamlarr
SagolasinHepsini çok severim eline sağlık
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim