Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar ❤ dün giremedim çok fena hastalandım gece acile gittik 39 ateşle . Şimdi ateşim yok ama bütüm kemiklerim kırılıyo sanki
31 ekim menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek 1 küp peynir söğüş salata çay
Ara kahve 2 kare çikolata
Öğlen 1 kase yoğurt 1 kase bulgur pilavı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Screenshot_20221101-083429_Samsung Health.webp

@aloneangel35 pastelfit pastelfit

Günaydın kızlar ❤ dün giremedim çok fena hastalandım gece acile gittik 39 ateşle . Şimdi ateşim yok ama bütüm kemiklerim kırılıyo sanki
31 ekim menüm
Kahvaltı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Eki Görüntüle 3154236
Geçmiş olsun canım

31 ekim menüm
Kahvaltı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Eki Görüntüle 3154236
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun

Canım bak ben tek öğün yapa yapa hormonları bozdum boşver iki öğün yap sağlıklı olsun
Aa ne oldu canım hayırdır inşallah.
Ben arada öyle yapıyorum canım devamlı değil. Aralıklı oruçta tavsiye edilen kadınlarda 1 gün zaten erkeklerde 2
Ben de haftada 1 ya da 2 canım isteyince yapicam

Aa ne oldu canım hayırdır inşallah.
Ben arada öyle yapıyorum canım devamlı değil. Aralıklı oruçta tavsiye edilen kadınlarda 1 gün zaten erkeklerde 2
Ben de haftada 1 ya da 2 canım isteyince yapicam
Anladım canım arada yapmanın zararı olmaz tabi. Ben iki ay her gün tek öğün yaptığım için sıkıntı yaşadım

31 ekim menüm
Kahvaltı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Eki Görüntüle 3154236
Geçmiş olsun canım ❤️
Eşimin bi akrabası vefat etti , bugün cenazeye gideceğiz. O yüzden dün işlerimi hallettim, bugün yolda geçer.
Başınız sağolsun canım

Kilo veriliyor da ah birde geri almasak 🙁korumak çok zor ya .burda birbirimize destek verirsek bununda üstesinden geliriz inşallah
En zor kısmı zaten korumak canı. 1yıl korudum ama sonrası hooop 10 kilo birden geldi geri. Burda olmak baya motive edici tabi ki üstesinden gElicez yine
Eşimin bi akrabası vefat etti , bugün cenazeye gideceğiz. O yüzden dün işlerimi hallettim, bugün yolda geçer.
Başınız sağolsun canım
Merhaba hanımlar 🥰
Bu haftanın kazananı Kırmızı kaptan @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım %1 avantaj kazandırdın takımına👏👏👏
Tebrikler @aloneangel35
31 ekim menüm
Kahvaltı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Eki Görüntüle 3154236
Geçmiş olsun canım

En zor kısmı zaten korumak canı. 1yıl korudum ama sonrası hooop 10 kilo birden geldi geri. Burda olmak baya motive edici tabi ki üstesinden gElicez yine

Başınız sağolsun canım

Tebrikler @aloneangel35

Geçmiş olsun canım
Sağol canım❤

Back
X