- 30 Kasım 2014
- 29.846
- 131.842
- 798
iyiyim Büşracım saol. regl sökülsün diye bekliyorum. deli etti beni. tatlı istiyor canım sürekli.Nasılsın fulya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim Büşracım saol. regl sökülsün diye bekliyorum. deli etti beni. tatlı istiyor canım sürekli.Nasılsın fulya
Evet ya o hafta çok zorluyor cidden. Bende gittimde rahatladimiyiyim Büşracım saol. regl sökülsün diye bekliyorum. deli etti beni. tatlı istiyor canım sürekli.
ucundan göründü gerisi gelmediEvet ya o hafta çok zorluyor cidden. Bende gittimde rahatladim
Geldim ben de menü yazıcamÇoğu kişi yine kaybolduneden bu kadar zorlanıyoruz sanki bende dahil. Yemesek ölür müyüz, aslında yedikçe bedenimize zarar veriyoruz
Tekrardan hoşgeldin canımKızlar iyi akşamlar.
Nasılsınız?
gelicem gelicem dedim gelemedim. Ama bu sürede koşma meselesini oturtmaya çalıştım rutin düzenime
Bugün itibariyle de düzgün beslenmeye çöp gıdalardan uzaklaşmaya da söz verdim
Sabah tartıldım 62.7 kg ile başlıyorum.
Kahvaltı : 1 yumurta domates salatalık peynir bir dilim ekmek
Öğlen : mercimek çorbası karnıbahar salata
Ara : kuru kayısı
Akşam : kuzu haşlama salata
Bu arada 3. Haftam koşmaya başlayalı. Basit bir uygulama takip ediyorum. Haftada 3 gün günde 30 dk ayırarak 9 haftanın sonunda 5km koşacağım istikrarlı olursam. Hevesi olan varsa öneririmDün 3. Haftanın ilk koşusuydu. Ardından da yoga yaptım bayağı Pert oldum. Bugün dinleniyorum. Adım sayım da 6425.
Olsun olsun az yemiştinPatladım zaten sorma![]()
Cok degistirdim. Biraz da sporla denicem. Yapacak bi sey yok. Evet aZimliBendede 2 kere filan olmuştu herhalde,o anda beslenme şeklini değiştir şoka girsin öyle diyorlar ya.
,
Azimli birde.
Oo çogu aperatif gibi. Acıkmadın mı aystim?22 Kasım
1* yağ yakıcı türk kahvesi
2* 2 dilim kızarmış siyez ekmeği üstüne avokado ezmesi ve haşlanmış yumurta,acı biber ve kara biber
3* tarçınlı latte ve pekmezli tahin helvası, ceviz
4* şekerli siyah çay ve 4 minik poğaça: kıymalı-kaşarlı-ıspanak beyaz peynir-patates
5* siyah çay ve hindistan cevizli çikolatalı top bitter-beyaz-ahududu
6* yumurtasız az unlu,haşlama şinitzel ve salata
7* böğürtlenli çay,chai yeşil çay ve kiraz sapı
8* proteinli hurma top 3 tane, sade türk kahvesi
2 lt su
20 dk egzersiz ve 8.000 adım
pastelfit
Rica ederiz. Ne mutlu hayrimiz dokunduysa30 dk spor yaptım çok teşekkür ederimdevam artık boş boş oturuyordum işten gelince çok teşekkür ederim canım ve beğenen tüm canlar
Amin amin,zaten aZini geri almissin. Hadi atağaAllah korusun ya inşallah aldığımıda veririm
Aslında öğünlerde doydum ama bu kaloriye alışmak vakit alıcak bozacımOo çogu aperatif gibi. Acıkmadın mı aystim?
Anladim dostum. Alismak sevmekten daha zor geliyorAslında öğünlerde doydum ama bu kaloriye alışmak vakit alıcak bozacım
Yemek kdizim 8 gibi geldi ama salatalıkla hellettim,yemek pişiyordu o sıra![]()