Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımGünaydın
Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım, sizler bizim gelecek umudumuzsunuz![]()
Bugün ödül günü yapıp tadımlık ye. Ama abartma :) akşam spor eklersin. Yarında ödül yapmazsinOkulda sağdan baklavalar soldan pastalar yağıyor resmen![]()
Eve geçtin mi hastanede misin kaptanimTeşekkür ederim canim guzel gecti bir sorun yok![]()
Kaptanım çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim canim ameliyati oldum simdi hastanedeyim![]()
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
Sabah tarçınlı kahve
Öğlen kahve soda
14.00 1 servis kaşığı dünden kalan karnabahar 1 kase yoğurt 2 dilim hindi füme
Ara 1 avuç beyaz leblebi
Ara Mandalin 1 ceviz
19.30 2 servis kaşığı antep tava 1 bardak ayran
3,5 litre su
25 dk cloe ting
Eki Görüntüle 3165558
pastelfit
![]()
Afiyet olsun canımiyi akşamlar herkese. Dün biraz halsizdim, hiç gelemedim buralara. Hemen eksiklerimi tamamlayım önce.
21 kasım adımlar
Eki Görüntüle 3165507
12.301 adım.
22 kasım adımları
Eki Görüntüle 3165506
8.171 adım.
21 kasım salı menü
Sabah 10.00
2 badem salatalık,
2 kk peynir,
8 zeytin,
1 haşlanmış yumurta.
Öğlen 13.00
Yarım kaşarlı tost
Akşam 18.00
5 köfte ,
Salata,
1 dilim ekmek.
Ve tatlı krizlerine dayanamadım maalesef, gün içinde de yeterince yemek götürmediğim için planlarda bir sapma yaşadım.
Saat 20.00 gibi
Ay çöreği![]()
pastelfit
Afiyet olsun canım22 Kasım
1* yağ yakıcı türk kahvesi
2* 2 dilim kızarmış siyez ekmeği üstüne avokado ezmesi ve haşlanmış yumurta,acı biber ve kara biber
3* tarçınlı latte ve pekmezli tahin helvası, ceviz
4* şekerli siyah çay ve 4 minik poğaça: kıymalı-kaşarlı-ıspanak beyaz peynir-patates
5* siyah çay ve hindistan cevizli çikolatalı top bitter-beyaz-ahududu
6* yumurtasız az unlu,haşlama şinitzel ve salata
7* böğürtlenli çay,chai yeşil çay ve kiraz sapı
8* proteinli hurma top 3 tane, sade türk kahvesi
2 lt su
20 dk egzersiz ve 8.000 adım
pastelfit
Yapalım ben kaptan olabilir miyimYarın herkes tartı verir katılırsa MASTERFİT yapalım bence. Ben çok boşladım böyle![]()
Bende katılırımYarın herkes tartı verir katılırsa MASTERFİT yapalım bence. Ben çok boşladım böyle![]()
Bugun hastanede kalacakmisim belki yarın cikarim hastanedenEve geçtin mi hastanede misin kaptanim
Teşekkür ederim canimKaptanım çok geçmiş olsun.
SağolYarın herkes tartı verir katılırsa MASTERFİT yapalım bence. Ben çok boşladım böyle![]()
Kesinlikle katılıyorum. Bir gazla ‘gümbür gümbür geliyorum’ demiştim, baya paldır küldür geldimYarın herkes tartı verir katılırsa MASTERFİT yapalım bence. Ben çok boşladım böyle![]()