- 8 Eylül 2016
- 103.283
- 438.054
- 898
- 36
Iyi geceler canimİyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canimİyi geceler![]()
Biliyorum canım. Bugün yine hasta kediyi veterinere götürdüm. Sokakta öyle perisanlar ki. Biraz uzak durmak gerek doğru.Kedi sever biri olarak söylüyorum bunu, biraz kedilerden uzak durunca iyi oluyor, yoksa hep üzüntü yorgunluk. Sen düzene girersin, ben de sana güveniyorum. Her Kasım sonu olduğu gibi atağa geçiyorum![]()
Amin inşallahÇocuk olunca özellikle küçükken çok sıkıntılar oluyor, geçecek inşallah Allah kolaylık versin canım![]()
İyi gecelerİyi geceler![]()
Ben de çok bakarım, evim biraz uzak, gelirlerse genelde yatıya kalırlar. Kaynanası yakın, sağolsun o da çok yardımcı olur@Aijoo benim annem o konuda masaallah cok iyi. Geceleri bile bakti ki, ben gece bakan anne duymadim.Cogu anne bakmiyor, ustlenmemek konusunda haklilar ama hic yardimci olmamak da hos degil. Bu arada annemin isi cikti, gecici yardimci olamayacakti ama biz dedik daha fazla yormayalim. İlerde kizimin evladina kesinlikle bakarim, saglikli oldugum surece. Oglumun da.Annemin annesi bir gece bakmamis cocuklarina.
Afiyet olsun hemşire hanım
Kendileri kaç alarm kurarlar, Saat 4 te çalmaya başlar, ertelemeye basar, tekrar çalar, tekrar erteler, yarım saat sonra kalkar, 5 te evden çıkar, giderken kardeşini kaldırır, o da 5:35 te evden çıkar. Aynı işyerinin farklı bölümünde çalışıyorlar. Ve ben bunların hepsini duyarım.Aa sevindim
Vay yaramaz
Mesela kendi alarmlarını kursunlar kendileri kalksınlar sen dinlen olma mı![]()
Hayırlı olsun canımİşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()
Öyle canım, vallahi dışarı çıkmaya korkuyorum. Fareli köyün kavalcısı gibi diziliyolar peşime mev de mev, yürütmüyorlar. Beslemiycem diyorum kıyamıyorum yine besliyorumBiliyorum canım. Bugün yine hasta kediyi veterinere götürdüm. Sokakta öyle perisanlar ki. Biraz uzak durmak gerek doğru.![]()
Dışardaki kediler daha çok sevgiye muhtaç, bizimkiler bıkmış, gelen giden kucaklıyor, hele erkek olanı ben bırakıyor, oğlum yakalayıp kucaklıyor, o bırakıyor, öteki kucaklıyor, alıştı sakin sakin duruyorÖyle canım, vallahi dışarı çıkmaya korkuyorum. Fareli köyün kavalcısı gibi diziliyolar peşime mev de mev, yürütmüyorlar. Beslemiycem diyorum kıyamıyorum yine besliyorum![]()
Ben de kedime bakmak için dışarı çıktım kapının önündeki arabanın altında minik bir kedi 2-3 aylık. O kadar çok korkuyor ki dışarı bile çıkamıyor çağırdım etrafım kedi de çevirdi seninki gibi.Öyle canım, vallahi dışarı çıkmaya korkuyorum. Fareli köyün kavalcısı gibi diziliyolar peşime mev de mev, yürütmüyorlar. Beslemiycem diyorum kıyamıyorum yine besliyorum![]()
Şimdi sana yazdım
Yürüdüm bitti kuzum
Afiyet olsun30 Kasım Çarşamba
Sabah 10.00
Bir sade açma
Öğle
Orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar
Akşam 18.00
4 salçalı köfte
2 dilim cavdar ekmeği
Marul reyhan nane karışık salata
Yarım kase yoğurtD u t
Teşekkür ederim canım benim kralicem kelebeğim iyi ki geldinAfiyet olsun![]()
Bence de sizi görmek harikaTeşekkür ederim canım benim kralicem kelebeğim iyi ki geldin![]()