Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kedi sever biri olarak söylüyorum bunu, biraz kedilerden uzak durunca iyi oluyor, yoksa hep üzüntü yorgunluk. Sen düzene girersin, ben de sana güveniyorum. Her Kasım sonu olduğu gibi atağa geçiyorum :halay::halay::halay:
Biliyorum canım. Bugün yine hasta kediyi veterinere götürdüm. Sokakta öyle perisanlar ki. Biraz uzak durmak gerek doğru. 😔

@Aijoo benim annem o konuda masaallah cok iyi. Geceleri bile bakti ki, ben gece bakan anne duymadim.🤲🤲Cogu anne bakmiyor, ustlenmemek konusunda haklilar ama hic yardimci olmamak da hos degil. Bu arada annemin isi cikti, gecici yardimci olamayacakti ama biz dedik daha fazla yormayalim. İlerde kizimin evladina kesinlikle bakarim, saglikli oldugum surece. Oglumun da.Annemin annesi bir gece bakmamis cocuklarina.
Ben de çok bakarım, evim biraz uzak, gelirlerse genelde yatıya kalırlar. Kaynanası yakın, sağolsun o da çok yardımcı olur

Aa sevindim 💗

Vay yaramaz 😀
Mesela kendi alarmlarını kursunlar kendileri kalksınlar sen dinlen olma mı 🥰
Kendileri kaç alarm kurarlar, Saat 4 te çalmaya başlar, ertelemeye basar, tekrar çalar, tekrar erteler, yarım saat sonra kalkar, 5 te evden çıkar, giderken kardeşini kaldırır, o da 5:35 te evden çıkar. Aynı işyerinin farklı bölümünde çalışıyorlar. Ve ben bunların hepsini duyarım.
Kalkamama ihtimaline karşı ben de saat kurarım. Zaten vücut alışmış 30 senedir eşimi işe ben yollarım, çok nadirdir o saatlerde uykuda olmam

Biliyorum canım. Bugün yine hasta kediyi veterinere götürdüm. Sokakta öyle perisanlar ki. Biraz uzak durmak gerek doğru. 😔
Öyle canım, vallahi dışarı çıkmaya korkuyorum. Fareli köyün kavalcısı gibi diziliyolar peşime mev de mev, yürütmüyorlar. Beslemiycem diyorum kıyamıyorum yine besliyorum 🤦‍♀️

Öyle canım, vallahi dışarı çıkmaya korkuyorum. Fareli köyün kavalcısı gibi diziliyolar peşime mev de mev, yürütmüyorlar. Beslemiycem diyorum kıyamıyorum yine besliyorum 🤦‍♀️
Dışardaki kediler daha çok sevgiye muhtaç, bizimkiler bıkmış, gelen giden kucaklıyor, hele erkek olanı ben bırakıyor, oğlum yakalayıp kucaklıyor, o bırakıyor, öteki kucaklıyor, alıştı sakin sakin duruyor

Ben de kedime bakmak için dışarı çıktım kapının önündeki arabanın altında minik bir kedi 2-3 aylık. O kadar çok korkuyor ki dışarı bile çıkamıyor çağırdım etrafım kedi de çevirdi seninki gibi. 😔 Allah yardımcıları olsun güzel kalpli insanlarla karşılaştırsın bol yemekleri sıcak yuvaları olsun inşallah 🙏

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-30-23-39-24-796_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-11-30-23-39-24-796_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 27
Back
X