Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa bulamadım, girdiğim markette yoktu😭
Ben küçük ilçede yerel markette buldum kız. Kendine gel:oha: şaka bir yana, o markette denk gelmemis. Ulasmasi zor degil. Var ya biliyordum almak isteyecegini,.cunku cidden gıda konusunda farkli bir enerjim var. Bir keresinde alt tarafi erik almistim ögle arası. İs arkadaşım, pazardan gelmesine ragmen, elimde gorup, kosarak aldi😄 mürdüm eriginin suyunu anlatmistim. Bilmesine ragmen aldi. kiz kardesime sise sütü anlattim, seneler gecti, hep hatirlatir, benden görüp almisti. Ben de daha ne numaralar var:oha:

Kendileri kaç alarm kurarlar, Saat 4 te çalmaya başlar, ertelemeye basar, tekrar çalar, tekrar erteler, yarım saat sonra kalkar, 5 te evden çıkar, giderken kardeşini kaldırır, o da 5:35 te evden çıkar. Aynı işyerinin farklı bölümünde çalışıyorlar. Ve ben bunların hepsini duyarım.
Kalkamama ihtimaline karşı ben de saat kurarım. Zaten vücut alışmış 30 senedir eşimi işe ben yollarım, çok nadirdir o saatlerde uykuda olmam
Ya güldüm okurken kıyamam sana🙈🙈

Ben küçük ilçede yerel markette buldum kız. Kendine gel:oha: şaka bir yana, o markette denk gelmemis. Ulasmasi zor degil. Var ya biliyordum almak isteyecegini,.cunku cidden gıda konusunda farkli bir enerjim var. Bir keresinde alt tarafi erik almistim ögle arası. İs arkadaşım, pazardan gelmesine ragmen, elimde gorup, kosarak aldi😄 mürdüm eriginin suyunu anlatmistim. Bilmesine ragmen aldi. kiz kardesime sise sütü anlattim, seneler gecti, hep hatirlatir, benden görüp almisti. Ben de daha ne numaralar var:oha:
Ben de okuldaki hocaları yönlendiriyorum öyle. Aldığımı alırlar yaptığımı yaparlar :))

60kiloyum 60kiloyum sana ne zamandır sorucam bir üye vardı zayıflama gruplarında. Çok aktif bir üyeyken bir anda yok olmuştu herkes merak içindeydi geri döndü mü? Senin de o grupta yazdığını hatırlıyorum o yüzden sordum sana. Ama ne yazık ki ne grubun ne üyenin adını hatırlamıyorum
🤔🤔 Nickini hatirlasan belki ben de gormusumdur

Back
X