- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Tamam sağol, basarili FesangYok güzelim 2010 mezunuyum ben o zamanlar uzaktan bir egitim var mıydı bilmiyorum bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sağol, basarili FesangYok güzelim 2010 mezunuyum ben o zamanlar uzaktan bir egitim var mıydı bilmiyorum bile
Bende özledim canım gelecem yakındaSen daha güzellerine layıksınaz görüyorum seni çok özledim
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım, inşallah endoskopi sonrası sorunun hemen çözülür. Mide zor valla çok zor![]()
Amin canım sağolasın ❤❤❤Bir an önce şifa bul inşallah bitanem![]()
İyi geceler aminİyi geceler kızlar yarın güzel bir gün olsun
Bende yalnızdım kuzum, ailem Türkiye de, kayınvalidem yaşlı, baya zorlandım, o yüzden kızım zorlanmasın istedimOy oyy, Allah razi olsun.
Tam telefonu elime aldım, seni soracaktım, burdaymışsın, nasılsınSenin için sevindim canım inşallah bende iyi olacam
Teşekkür ederim canım sende hosgeldin
Sagol canım sma saydıklarını zaten yiyemiyorum ki
Allah şifa versin canımBugün doktora gittim endoskopi istedi ama bir ay gibi bir süreye gün verdiler onun dışında mide koruyucu yazdı doktorum şimdilik durum böyle
İyi düşünmüşsün. Eminim kızın hep dua ediyordur sana. Kendimden biliyorum.Bende yalnızdım kuzum, ailem Türkiye de, kayınvalidem yaşlı, baya zorlandım, o yüzden kızım zorlanmasın istedim
Ben de bi keresinde, is arkadaslarimin da oldugu kır dügunundeki pastayi yememistim.Şu an mutfakta 3 katmerli 2 fıstıklı çikolata 6 gofret 1 kutu pişmaniye 1 paket şekerli.sakız 1 biskrem 1 paket baharatlı kraker var.
Ayrıca cevizli sucuk ☻
Ama yaptığım spor boşa gitmesin diye mutfağa gittikçe 500 ml lik bardakta su içip çıkıyom
Moral bozmak yoksaol canım. kusura bakma pazartesiden beri iyi olmadı menülerim biliyorum. kan şekerim mi düşüyor sürekli anlamadım doymuyorummoralim bozuldu.
Ayaklarına sağlık❤
30 Kasım Çarşamba
Sabah 10.00
Bir sade açma
Öğle
Orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar
Akşam 18.00
4 salçalı köfte
2 dilim cavdar ekmeği
Marul reyhan nane karışık salata
Yarım kase yoğurtD u t
Ne zor oluyo ama demiBen de bi keresinde, is arkadaslarimin da oldugu kır dügunundeki pastayi yememistim.
O maşallah o zaman iradenebenim herif diyeti bırakayım diye çabalıyo . Bütün süslemeler onun eseri. Ama bırakmicam
Azıcık balık kraker ve 1 mandalina yemiş olabilirimBu kadar ile dirduysan bravo güzel bı spor yap 25-30 dk tatlı erit gider. Allah kabul etsin afiyet olsun.![]()
GünaydınnnnGünaydınlar![]()
İradeden değil de inattan artıkO maşallah o zaman iradene
Azıcık balık kraker ve 1 mandalina yemiş olabilirim![]()
Kilon kaçkiİradeden değil de inattan artıkyoksa dayanamazdım çikolataya