- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
170 boyum 70.7 de kilomKilon kaçkive boyun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
170 boyum 70.7 de kilomKilon kaçkive boyun
Yaaa gayet iyi değil mi? Bende baya kilo var sanmıştım170 boyum 70.7 de kilom![]()
80 lerden indimYaaa gayet iyi değil mi? Bende baya kilo var sanmıştım![]()
Doğru. Alışmış olduğun ve mutlu hissettiğin kilo vardır illaki. Ahh bende 55den yukarı hiç çıkmazdım. Ama işte80 lerden indimbi 5 kilo daha verirsem benden ballısı yok.
Bünyem kilo almaya çok çok müsait. Çok çabuk geri alıyorum. Hayatım boyunca da hiç 70 kilo bile olmadım. 60 ları hiç görmedim . Şimdi 65 falan olursam 1 2 kilo alsam beni rahatsız etmez diye düşünüyorum
Yoo alışma değil . Hiç bu kadar zayıf olmamıştımDoğru. Alışmış olduğun ve mutlu hissettiğin kilo vardır illaki. Ahh bende 55den yukarı hiç çıkmazdım. Ama işte![]()
Yoo alışma değil . Hiç bu kadar zayıf olmamıştım![]()
Evet eder sağolsunİyi düşünmüşsün. Eminim kızın hep dua ediyordur sana. Kendimden biliyorum.
Ya olmuyo
Avokadoyu yiyebilmek için yarım saat süslüyorum bende, ama çok faydalı olduğunu bildiğimden alıyorum zaman zaman.Yıldızımın barışmadıkları
1-avakado
2-hindi
3-hindistan cevizi
Afiyet olsun canım![]()
Avakoda şartmışAvokadoyu yiyebilmek için yarım saat süslüyorum bende, ama çok faydalı olduğunu bildiğimden alıyorum zaman zaman.
Hindiyi de hiç sevmedim, genelde fümesini yerim ama eti… ııı ıhhh
Hindistan cevizi yağı candır ama, unu da candır, suyunu pek içemedim kızımdan bana kalmaz![]()
Aynı benOğlanın alarm çalıyooorda çalıyor![]()
Asıl yiyiyorsan gel hayatım. Vallahi buraya gelmeyince daha kötü oluyorYa olmuyoyiyorum yüzüm yok gelmeye :)
Sağol ablamAfiyet olsun hemşire hanım![]()
Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirkiAllah'ım yarın nöbet var, ve hiç sevmedigim iki sınıfa ikişer saat dersim var geçsin gitsin yarın bir an önce![]()
Yetersiz veriDusunmenin mi, benim nasil oldugumu mu?aciklayinca espirinin anlami kalmiyor ama kusura bakma
![]()
pastelfit olsun ben seni böyle sevdim
Canın sağolsun beeee
Sen de benim bebeemsin![]()
Canım çok geçmiş olsunBugün doktora gittim endoskopi istedi ama bir ay gibi bir süreye gün verdiler onun dışında mide koruyucu yazdı doktorum şimdilik durum böyle
Aynı beni anlattın80 lerden indimbi 5 kilo daha verirsem benden ballısı yok.
Bünyem kilo almaya çok çok müsait. Çok çabuk geri alıyorum. Hayatım boyunca da hiç 70 kilo bile olmadım. 60 ları hiç görmedim . Şimdi 65 falan olursam 1 2 kilo alsam beni rahatsız etmez diye düşünüyorum
Günaydınlar kuzucukIyi akşamlar ablacim![]()
Çok sağol kaptanımGeçmiş olsun canım.![]()
Maşallah onlaraBiri 5.5 diğeri 3 olcak abla
Neyse yakınmış geneAz bir mesafe var
Kabul edilmediYa olmuyoyiyorum yüzüm yok gelmeye :)